ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark syns ihop – nya bilderna avslöjar

25 aug, 2023 
Johanna Talamo
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var ett par under sex år innan det valde att gå skilda vägar år 2019.
Det forna kärleksparet har inte setts umgås offentligt sedan Benjamins medverkan i Melodifestivalen.
Men nu syns de befinna sig på Amazon Primes sommarfest.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso bryter ihop – efter snuskiga skämtetBrand logo
Benjamin Ingrosso bryter ihop – efter snuskiga skämtet

Benjamin Ingrosso, 25 och exflickvännen Linnea Widmark, 27 var ett par länge och syntes tillsammans i realityserien Wahlgrens värld.

Men efter sex år tillsammans valde Linnea och Benjamin att gå skilda vägar och Linnea valde då att flyttade till Costa Rica.

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark om uppbrottet

Kort efter att Benjamin och Linnea gått skilda vägar flyttade Linnea till Costa Rica och fann kärleken i en surf-instruktör, ett förhållande som idag har tagit slut och Linnea har även återvänt till Sverige.

Linnea har tidigare berättat, i en intervju med en spansktalande journalist, att det var hennes brist på kärlek till Benjamin som till slut fick henne att göra slut.

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel. Eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet så pass länge, sade hon då, i intervjun som publicerats på Youtube.

Annons

Linnea fortsatte sedan att berätta att hon funderat på att göra slut ett helt år innan hon väl kom till skott.

– Vi var med varandra i totalt sex år. Och jag var bara 15 år när jag träffade honom. Så det var tryggheten om att veta vad man får. Jag har alltid varit väldigt öppen med att det kanske blir vi i framtiden, sade hon då och fortsatte:

– Men han menade att det var nu eller aldrig. Det fick mig att dra mig tillbaka och välja tryggheten. Så jag väntade och väntade och sen gjorde jag inte det längre.

Under Benjamin Ingrossos medverkan i Så mycket bättre har även han öppnat upp sig om sorgen efter uppbrottet från Linnea.

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, berättade Benjamin i Så mycket bättre.

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark syns på samma tillställning

Det forna kärleksparet har inte synts tillsammans offentligt sedan Benjamin medverkade i Melodifestivalen 2018. Då var Linnea Widmark på plats och stöttade den dåvarande pojkvännen.

Men nu syns de tillsammans igen! Detta var under veckan då Hänt var på plats på Amazon Primes sommarfest, som arrangerades av Redgert communications. Man kunde då se de mingla på tillställningen var för sig.

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark valde dock båda två att undvika medierna under eventet. Men på en Instagram-story kunde man se en skymt av dem båda.

På Instagram storyn kunde man se att de forna paret glatt minglade med sina olika sällskap och njuta av sommarfesten.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Annons