LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrossos relation till Linnea Widmarks syster Maya: ”Bästa"

23 feb, 2023 
Linnea, Maya Widmark och Oliver Ingrosso
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var ett par för flera år sedan.
Nu avslöjas det att deras syskon har kontakt.
Här visas Maya Widmark och Oliver Ingrossos okända relation.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändningBrand logo
Paul Reys barnbesked bara timmar innan sändning

Oliver Ingrosso, 33, är äldst av Pernilla Wahlgrens, 55, barn. Tillskillnad från sina syskon lever Oliver ett liv allt mer utanför offentligheten. Något som är extra okänt är Olivers kärleksliv. Lillasyster Bianca Ingrosso, 28, hade länge ett av och på-förhållande med Phillipe Cohen, 28, och även lillebror Benjamin Ingrosso, 25, har haft ett kärleksliv som gått att läsa om i media.

Linnea Widmark och Benjamin Ingrossos uppbrott

Benjamin var i början av sin karriär tillsammans med influencern Linnea Widmark, 36. Paret visade upp sin relation i Wahlgrens värld där de båda medverkade flertal gånger. Dessutom har Benjamin pratat öppet om fröhållandet då han släppt flertal låtar som handlar om just Linnea. Uppbrottet resulterade i stor hjärtesorg vilket blev inspirationen till flera av Benjamins släpp. När Linnea sedan flyttade till Costa Rica släppte Benjamin även en låt med samma namn.

Annons

– Det är många låtar han har skrivit efter att vi gjorde slut. Men många hade han redan skrivit sen lång tid tillbaka, så de har jag hört. Men det är en otrolig ära, det är väldigt speciellt på ett fint sätt, sen är det väldigt sjukt att det handlar om mig och om oss. Och att alla kan lyssna på det, har Linnea tidigare sagt om Benjamins musik.

Oliver Ingrossos relation till Linnea Widmarks syster avslöjad

Efter att levt flera år i surfparadiset har Linnea nu flyttat tillbaka till Sverige. Om hon och ex-pojkvännen idag har någon kontakt är oklart men nu visar det sig att Ingrosso och Widmark-familjerna inte släppt varandra helt.

Nu avslöjar nämligen Linneas tvillingsyster Maya Widmark, 26, sin kontakt med Oliver Ingrosso. På Instagram har Oliver delat ett bildspel med bilder på Wahlgren/Ingrosso-hunden Dino. I kommentarsfältet har både Bianca och Pernilla kommenterat men dessutom dyker Maya upp och skriver:

”Bästa bästa Dino!”.

Huruvida Maya och Oliver egentligen känner varandra är oklart, kanske har de endast kontakt sedan sina syskons förhållande eller så känner de varandra på annat sätt.

Hänt har sökt Maya Widmark för en kommentar.

FOTO: Instagram @mayawildmark /TT

Annons