ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos svar efter spekulationer om återförening med Phillipe

23 jan, 2023 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Biancas följare har börjat spekulera kring en eventuell återförening mellan henne och exet Phillipe Cohen.
Nu svarar hon på frågan som alla undrar över.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”Brand logo
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

Bianca Ingrosso, 28, och Phillipe Cohen, 28, var under många år ett av våra mest omskrivna kändispar. Men under sommaren började följarna misstänka att paret gått skilda vägar och det visade sig senare stämma och Bianca bekräftade uppbrottet på sin Instagram.

Men relationen har inte varit en dans på rosor. Sanningen är den att det forna paret har gjort slut ungefär en gång om året i åtta års tid och trots flera uppbrott har de alltid hittat tillbaka till varandra.

Nu har följarna börjat misstänka en återförening igen. Speciellt efter att Bianca publicerat en TikTok där hon pikar om att hon skulle gå tillbaka till sitt ex och flera följare frågar om de är ett par igen i kommentarerna.

Men i ett meddelande till Hänt dementerar Bianca detta och berättar att de inte ses igen och att allt bara var ett skämt på sin egen bekostnad.

Annons

Vi ses inte igen. Det var på skämt bara att jag drev på min egen bekostnad hehe” skriver Bianca till Hänt.

Bianca Ingrosso om uppbrottet från Phillipe: ”Lyckligare utan varandra”

Uppbrottet mellan Bianca och Phillipe skapade en stor nyfikenhet hos de trogna följarna, men denna gången har hon själv förklarat att det är över för gott.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången, sa hon i en vlogg och fortsatte:

Annons

– Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den.

Följarnas spekulationer kring Biancas kärleksliv

Det faktum att Bianca lever som singel leder till stor nyfikenhet hos följarna, främst gällande hennes kärleksliv och om hon dejtar någon.

För en tid sedan spekulerades det kring att hon skulle dejtat en världskänd tennisspelare. Det var i vännen Melina Criborns, 32, podd Inga beiga morsor som Melina avslöjade att hon varit på en dubbeldejt tillsammans med Bianca.

– Jag var på middag... Jag var på dubbeldejt. Jag, Jacob, Bianca och då en kille, avslöjade Melina i ett tidigare avsnitt av podden.

Hon fortsatte att hinta om vem tennisproffset kunde tänkas vara. Det kom också fram att tennisproffset är cirka 30 år gammal och bor i Monaco, vilket leder fram till två namn – Daniil Medvedev, 26 och Stefanos Tsitsipas, 26. Detta är däremot inget som blivit bekräftat av Bianca.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

Annons