bianca ingrosso

Bianca Ingrossos bild med mystiska mannen – lyckan avslöjad: ”Kärlek”

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso har legat lågt kring sitt kärleksliv sedan uppbrottet från Phillipe Cohen.
Men nu har hon blivit uppvaktad med blommor...

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Hellenius chockar Bianca Ingrosso
0:29

Efter reklamen: David Hellenius chockar Bianca Ingrosso

(0:29)

Slå på ljud

Det var i somras som Bianca Ingrosso, 27, meddelade att det tagit slut mellan henne och Phillipe Cohen, 28.

Detta var inte första gången som duon har gjort slut med varandra, men denna gång kände sig Bianca mer säker på sin sak. Hon berättade också om måendet efter uppbrottet.

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, sa Bianca och fortsatte:

– Jag har typ tappat bort mig själv i så många relationer som jag har varit i och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är. Jag är ju inte den här människan som är en soffpotatis, trött, lite halvt bitter. Jag är inte den personen. Och det är så viktigt med energier, vad man tar in.

Bianca Ingrosso på dejt med tennisproffset

Sedan uppbrottet från Phillipe har Bianca fokuserat på sig själv, sina vänner, jobbet och träning. Men hon har faktiskt även synts till på en dejt – med ett tennisproffs!

– Jag var på middag... Jag var på dubbeldejt. Jag, Jacob, Bianca och då en kille, avslöjade vännen Melina Criborn, 32, i sin poddcast.

Melina gav då några hintar i podden om vem det här tennisproffset kunde vara. Det kom också fram att tennisproffset är cirka 30 år gammal och bor i Monaco, vilket leder fram till två namn – Daniil Medvedev, 26 och Stefanos Tsitsipas, 26.

Följarnas frågor efter Biancas nya blombud

Något annat som är oklart är också hur det står till för Bianca idag på kärleksfronten. Men enligt Instagram att döma så verkar hon ha en rad beundrare då hon ofta får blombud.

Den här gången är det någon som slagit på stort. Det är nämligen en blombukett med rikligt med rosor och Bianca beskriver gesten och livet just nu som Kärlek, kärlek, kärlek.

”Love love love days at the office”, skriver Bianca till en bild på blombuketten. I bakgrunden syns en kille och nu består kommentarsfältet av personer som undrar vem han egentligen är.

”Vem är killen i bakgrunden?”, skriver en person.

”New boyfriend?”, skriver en annan.

Hänt har sökt Bianca för en kommentar.

FOTO: DPPA, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN