LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför tog det slut mellan Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

01 sep, 2022 
Bianca Ingrosso om Phillipe
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gått skilda vägar efter många turer.
Men vad hände egentligen?
I sin senaste vlogg avslöjar tv-profilen fler detaljer om uppbrottet.
Annons
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexlivBrand logo
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexliv

Det var redan i tonåren som Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, fick upp ögonen för varandra. Sedan dess har de haft ett av- och på-förhållande med många turer.

Men oavsett hur länge deras uppbrott har varat har de ständigt hittat tillbaka till varandra. Tv-profilen har tidigare beskrivit det som att de har en oförklarlig dragningskraft till varandra.

– Det är helt sjukt när vi gör slut, för vi lyckas känna exakt samma känslor samtidigt. Under tiden som vi har break ups så lyckas vi känna att det här var rätt beslut samtidigt, och sen lyckas vi sakna varandra exakt samtidigt, har hon berättat i en video på Youtube.

Bianca Ingrossos lycka efter uppbrottet från Phillipe Cohen

I somras började följarna misstänka att Phillipe och Biancas relation hade tagit slut igen. Detta då de tillbringade de varma månaderna på olika håll och snart slutade de också följa varandra på Instagram.

Annons

I augusti valde Bianca Ingrosso att bekräfta uppbrottet från Phillipe Cohen. Tv-profilen berättade då att hon trots separationen mår väldigt bra och att hon nu fokuserar på jobb, vänner och familj.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram då.

Men vad var det egentligen som hände mellan Bianca och Phillipe? Varför tog det slut den här gången? Phillipe Cohen har inte alls uttalat sig om den stora livsförändringen och Bianca har även hon varit väldigt förtegen – tills nu.

Avslöjar orsaken: Därför tog det slut mellan Bianca och Phillipe

I en ny video på Youtube väljer tv-profilen att avslöja flera anledningar till varför hon och Phillipe inte längre är ett par. Bianca börjar med att berätta att hon mår väldigt bra i livet just nu och att mycket handlar om att hon inte längre är i ett förhållande med ex-pojkvännen.

Annons

– Jag har lämnat en relation som inte gav mig energi eller utmaningar eller positiva vibes. Jag blev inte sedd eller hörd och fick inte vara den Bianca som jag faktiskt är, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Jag har typ tappat bort mig själv i så många relationer som jag har varit i och glömt av hur sprudlande och positiv och härlig jag faktiskt är. Jag är ju inte den här människan som är en soffpotatis, trött, lite halvt bitter. Jag är inte den personen. Och det är så viktigt med energier, vad man tar in.

FOTO: Youtube, discovery+

Annons