LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso klipper helt med Phillipe Cohen – markeringen

08 aug, 2022 
André Färnsveden
Bianca Ingrosso i en svart tröja och guldiga örhängen. Phillipe i en grå tröja.
Det har länge ryktats om Bianca och Phillipes eventuella uppbrott.
Nu har en ny detalj upptäckts om deras relationsstatus.
Annons
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”Brand logo
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

Bianca Ingrosso, 27, har spenderat den senaste tiden i Palma. Tillsammans med den nära vännen Melina Criborn, 32, har hon hyrt en lyxig villa dit fler vänner anslutit under semestern.

Bianca fick nyligen besök av vännerna Alice Stenlöf, 26 och Lovisa Worge, 25. Även hennes lillebror Benjamin Ingrosso, 24, och hans ryktade kärlek Frøya Winther anslöt sällskapet. Men en som ännu inte har besökt henne är pojkvännen Phillipe Cohen, 28.

Biancas lyxiga gåva till vännerna

När hennes nära kom på besök bestämde sig Bianca för att bjuda alla på en lyxig båtutflykt och vännerna delade med sig av bilder från båtturen på Instagram.

Bianca bjussar på vääärldens dag”, skrev vännen Melina.

Alice Stenlöf visade även videor från båten på sin vlogg. Sällskapet solar, hoppar i vattnet från båten, åker vattenskoter och bjuds på bubbel och god mat.

Annons

– Nu är vi hemma igen, en helt otrolig dag på båten måste jag säga, säger Alice i sin vlogg.

Att hyra båten en vecka skulle ha kostat drygt 29 500 euro, alltså cirka 300 000 svenska kronor. Bianca hyrde dock båten i en dag, men det var förmodligen inte billigt det heller!

Bianca och Phillipe – vem följer vem?

Men en som inte befann sig på båten var Phillipe. Han och Bianca har varit tillsammans i över tio år, och genom förhållandet har de gjort slut och blivit ihop igen ett flertal gånger. Och nu ryktas det om ännu ett uppbrott mellan dem.

Ryktena om att de skulle ha gjort slut började för ett par månader, då de inte syntes till med varandra lika ofta och gillade varandras bilder allt mer sällan. Men när Hänt nådde Bianca i början på juli gav hon ett svar om sin relationsstatus.

”Jag är inte singel”, skrev Bianca i ett meddelande till Hänt.

Men under sommaren har de fortsatt att vara ifrån varandra och nu kan uppmärksamma följare notera en ny detalj gällande relationen – Bianca följer inte längre Phillipe på Instagram. Hon följer inte heller Philips restaurang Teds konto.

Phillipe däremot, han följer fortfarande Bianca.

Hänt har sökt Bianca för en kommentar.

FOTO: TV4, YOUTUBE

Annons