ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso bekräftar relationsstatusen – efter alla spekulationer: ”Jag är inte...”

06 jul, 2022 
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso delar nu öppet med sig om hur hennes sexliv ser ut när hon är singel.
För Hänt berättar Bianca dessutom om sin relationsstatus idag – efter uppbrottsryktena med Phillipe Cohen.
Annons
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexlivBrand logo
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexliv

Bianca Ingrosso, 27, har en spännande höst framför sig. Inte nog med att hon ska flytta in i sin nya stora lyxlägenhet så har även hennes alldeles egna talkshow premiär.

När det gäller privatlivet har det på senaste spekulerats bland följarna om att Bianca och Phillipe Cohen, 28, gjort slut. Följarna reagerade på att paret inte hade synts ihop på länge, de spenderade dessutom midsommarhelgen i sär och Phillipe fanns inte på plats när Biancas bror Oliver Ingrosso, 32, slog upp portarna till sin nya restaurang. I början på juli syntes dock Bianca och Phillipe närvara under samma middag.

Bianca Ingrossos ärliga ord om sexlivet som singel

Efter en paus på två veckor är Bianca nu tillbaka på Youtube med en ny video. I videon besvarar Bianca frågor och en utav frågorna som ställts är när hon förlorade oskulden. Något som leder till ett långt och utförligt svar om hur Biancas sexliv som singel ser ut nu förtiden. Hon förklarar att hon förlorade oskulden som 15-åring men idag önskar att hon hade väntat längre.

Annons

– Nu på senare år, när jag är singel, jag har inte sex med vem som helst. Jag är inte bekväm med att ta hem eller gå hem till vem som helst och göka. Jag tycker att det är skitäckligt, jag blir jätteäcklad av män för jag har då sex med män, säger Bianca och fortsätter:

– Jag hatar den känslan efter då jag känner mig utnyttjad och känner att någon har varit i mig och äcklat sig med sin äckliga kropp på mig. Jag bara känner euw och dagen efter är jag så äcklad. Jag om jag hade fått önska hade möjligtvis förlorat oskulden när jag va 18-19 år. För att inte må dåligt av sex.

”Inte många personer som får nöjet att vara med mig”

Vidare berättar Bianca att hon ångrar flera av sina tidigare ligg.

– Jag har haft så många samlag som bara euw. Fy fan va onödigt och ofräscht det där var. Jag önskar att det aldrig hade hänt med den personen. Jag är för bra för dig. Att vissa människor har fått äntra mig, alltså va? Jag vill bara vara så här "du ska fan va glad att du fick göra det", den känslan.

När Bianca är singel är hon mer noggrann med att det känns helt rätt innan hon ger sig in i sängkammaren med någon.

– Idag vuxen ålder när jag är singel, det är inte många personer som får nöjet att vara med mig. Jag måste verkligen ha känslor för någon för att kunna ha samlag med dem, säger Bianca.

Är Bianca singel idag? Nu svarar hon

När Hänt når Bianca berättar hon hur hennes relationsstatus ser ut idag.

”Jag är inte singel”, skriver Bianca i ett meddelande till Hänt.

Foto: TT/Youtube

Annons