Nya bilden avslöjar Bianca Ingrossos relationsstatus med Phillipe

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen

Följarna tror att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut igen.
Nu avslöjar Biancas manager Vanessa Lindblad hur det egentligen ligger till.
0:41

Efter reklamen: Edward af Silléns avslöjande om Talang: ”Alla vet att det är Bianca som leder”

(0:41)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, har haft ett turbulent förhållande under årens gång. Det har både gått upp och det har gått ner. I Wahlgrens värld har tittarna fått se Bianca både hjärtekrossad och nykär.

Paret visar sig dock alltid hitta tillbaka till varandra och inför Biancas flytt senare i höst, har hon berättat om att paret nu köper något gemensamt. Phillipe ska nämligen köpa in sig i lägenheten så de båda står som ägare.

Därför tror följarna att Bianca och Phillipe har gjort slut

På senaste har följarna reagerat på att paret har synts allt mer sällan ihop. Bianca har på Instagram skrivit att hennes mående inte varit på topp och när influencern sedan spenderade midsommarhelgen utan pojkvännen blev följarna misstänksamma kring att det kanske är slut igen.

Bianca befann sig nämligen med både vänner och familj samlat ute på Norra Lagnö i morföräldrarna Christina Schollin och Hans Wahlgrens hus. Men någon Phillipe syntes inte till. Han firar istället midsommar tillsammans med sin syster.

Vad som dessutom förvirrade följarna rejält var när Bianca promotade sin nya Youtube-video på Instagram och skrev:

”Vill ni höra gossip om singellivet går ni in och tittar på min nya vlogg NU”.

Detta väckte stor förvirring i kommentarsfältet då flera trodde Bianca menade att hon själv var singel.

Verkligheten bakom Medina: ”Tragedi”

Se klippet här!

Biancas manager avslöjar nu relationsstatusen

Phillipe som varit en självklar del av familjen Wahlgren-Ingrosso sedan många år tillbaka saknades dessutom när Biancas bror Oliver Ingrosso, 32, slog upp portarna till sin nya restaurang tidigare i veckan.

Men efter spekulationerna och den långa tystnaden kring Phillipe har nu paret plötsligt synts ihop igen. Det är Biancas manager Vanessa Lindblad, 37, som har publicerat en video som avslöjar hur det egentligen ligger till. I klippet syns Bianca och Phillipe nämligen tillsammans för en ny kväll på Olivers restaurang – så paret verkar fortsatt kila stadigt trots följarnas misstankar.

Bianca och Phillipe
FOTO: Instagram

Foto:TT

SENASTE NYTT!