Phillipes markering mot Oliver – efter spekulationerna om relationen med Bianca

Phillipe Cohen. Bianca Ingrosso. Oliver Ingrosso.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har varit tillsammans under åtta års tid och gjort slut lika många gånger.
I veckan markerade Phillipe mot Biancas bror Oliver.
Därför tror nu många följare att paret har gått skilda vägar – igen!
0:28

Efter reklamen: Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangen

(0:28)

Slå på ljud

Det var i slutet på förra året som entreprenören Bianca Ingrosso, 27, och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, meddelade att de tagit ett stort steg i relationen; en första gemensam lägenhet tillsammans.

Under en frågestund på Instagram kom det dock senare fram att Bianca köpt den nya lägenheten själv, men att planen var att Phillipe ska köpa in sig så småningom. Den 300 kvadratmeter stora lägenhet ska vara belägen på Östermalm. Bianca har tidigare avslöjat att hon köpte den för en saftig prislapp på ”ganska mycket mer” än 40 miljoner kronor.

Nu genomgår lägenheten dessutom en kostsam renovering innan den officiella flytten blir av. Men frågan är om paret faktiskt flyttar ihop?

Därför spekulerar följarna i Bianca Ingrossos och Phillipe Cohens relationsstatus

Bianca och Phillipe har haft ett ökänt av- och på-förhållande i åtta års tid. De blev ett par första gången när Bianca var 19 år gammal och har sedan dess gjort slut en gång om året, för att sedan hitta tillbaka till varandra.

– Vi har gjort slut och blivit tillsammmans i åtta år, sju gånger. En gång per år, har Bianca skämtsamt berättat i ett avsnitt av Wahlgrens värld som sändes på tv tidigare i våras.

Trogna fans och följare till Bianca har nu börjat spekulera i parets nuvarande relationsstatus. Kan det vara så att de har gjort slut igen?

Det som orsakat spekulationerna är det faktum att paret synts allt mindre tillsammans och att de inte längre gillar varandras bilder på sociala medieplattformen Instagram.

Spekulationerna kring ett eventuellt uppbrott mellan Bianca och Phillipe fick dessutom nytt liv under midsommarhelgen, då de inte tillbringade högtiden tillsammans.

Så var det för Maja att växa upp med kända föräldrar: "Kämpande med mitt eget självvärde"

Se klippet här!

Phillipe Cohens markering mot Oliver Ingrosso – efter spekulationerna

Onsdagen den 29 juli är en stor dag för familjen Wahlgren- och Ingrosso. Biancas äldre bror Oliver Ingrosso, 32, slår nämligen upp dörrarna till den efterlängtade egna restaurangen Olli Ristorante i Stockholm.

Kvällen innan den officiella premiären var familj och vänner inbjudna till restaurangen för en så kallad föröppning. Det vill säga en exklusiv kväll för gäster som får avnjuta mat och dryck, samtidigt som köket och personalen får en chans att förfina de sista detaljerna.

Phillipe, som inte bara är en del av familjen utan dessutom också en matlagningsprofilen som själv driver restaurang, verkade dock inte vara på plats.

Trots att många kända profiler överöste sociala medier med uppdateringar från kvällen, syntes Phillipe inte till.

Det kan förstås röra sig om en olycklig tillfällighet, men de som misstänker att paret gått skilda vägar får i alla fall vatten på kvarnen.

Här nedan är den stolta mamman Pernilla Wahlgrens, 54, bildspel från kvällen:

FOTO: Karin Törnblom/TT, discovery+, Magnus Sandberg/Aftonbladet

SENASTE NYTT!