Bianca om Wahlgrens värld – nu avslöjar hon den riktiga orsaken till avhoppet

Bianca Ingrosso hoppade av Wahlgrens värld för nya projekt.
Men det är inte hela sanningen. Nu avslöjar hon verkliga anledningen.
– Jag har tappat mig själv, säger Bianca när hon gästade podcasten Inga beiga morsor i veckan.
1:13

Efter reklamen: 8 svenska kändisar som hämnats på sina ex

(1:13)

Bianca Ingrosso, 27, har tidigare medverkat i realityserien Wahlgrens värld.

Det var i december förra året som nyheten kom, att Bianca lämnar den populära realityserien Wahlgrens värld efter tio säsonger.

Wahlgrens värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag”, skrev Bianca på Instagram om beslutet då.

Men nu framkommer nya uppgifter om varför hon egentligen bestämde sig för att lämna succén.

Bianca Ingrossos nya projekt: ”Barndomsdröm i uppfyllelse”

Vi vet sedan tidigare att Bianca har många järn i elden. Nyligen blev det känt att hon får sin alldeles egna talkshow Bianca i höst.

Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse”, säger Bianca Ingrosso i ett pressmeddelande.

Det är dessutom Fredrik Skavlans, 55, produktionsbolag som producerar. Så vi kan bara tänka oss att det kommer bli en hit!

”När hon nu sätter sig i stolen är det inte för att anpassa sig till genren, det är genren som får anpassa sig till henne. Bianca är kul, direkt, ärlig och spontan – egenskaper vi tror behövs för att ta talkshow in i en ny tid”, säger Skavlan i ett pressmeddelande.

Men det nya projektet är inte hela anledningen bakom avhoppet.

Bianca Ingrosso på Kristallen 2020

Bianca Ingrossos dröm går i uppfyllelse. I höst får hon sin alldeles egna talkshow.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Tar paus: ”Min personlighet är för andra”

Bianca lever ständigt i rampljuset och många gånger tar hon paus från kändislivet. Förutom avhoppet från Wahlgrens världlade hon och vännen Alice Stenlöf, 26, ner podcasten Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B år 2019.

Bianca tar även pauser från sociala medier med jämna mellanrum. Något hon vid flera tillfällen berättat beror på att hon inte känner sig bekväm.

”Många frågor i dm om jag slutat med Youtube. Hehe älskar er och att ni saknar en video. Tyvärr är jag inte bekväm just nu att prata om någonting, vara framför en kamera eller ens vara mig själv på sociala medier och Youtube”, skrev Bianca Ingrosso på Instagram.

Är det något sådant som ligger till grund för avhoppet? Ja, det är faktiskt inte så långt ifrån sanningen. Det är faktiskt både den psykiska och fysiska hälsan som behöver tas hand om.

Avslöjandet varför hon lämnade Wahlgrens Värld

I veckan gästade Bianca podcasten Inga beiga morsor. Då avslöjade hon den verkliga anledning till avhoppet av realityshowen Wahlgrens värld.

– Jag klarar inte av att vara ett vandrande nyhetsankare. Jag tappar mig själv och min personlighet. Min personlighet är mer för andra än för mig själv.

Att stå i rampljuset dagligen kan inte vara lätt, hon fortsätter berätta i podcasten om hur jobbig situationen är.

– Jag kan inte filmas varje dag, mitt hem blev en studio. Jag har inte hunnit tagit tag i mina ätstörningar, jag har tappat mig själv, avslutar Bianca Ingrosso.

Med talkshowen och alla andra projekt som Bianca roddar i, hoppas vi att hon får tillfälle att välja de stunder hon vill vara offentlig och satsa på hälsan!

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet /Olle Sporrong/Expressen/TT

Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

Se klippet här!

SENASTE NYTT!