Bianca Ingrosso avslöjar: Har köpt nya lägenheten själv

BIANCA INGROSSO, PHILLIPE COHEN

För några veckor sedan avslöjade Bianca Ingrosso att hon och pojkvännen Phillipe ska flytta till en ny lägenhet på Östermalm.
Det var många då som trodde att de köpt lägenheten tillsammans – men nu förklarar Bianca hur det egentligen ligger till.
”Efter att vi snackat ihop oss så…”
Här blir Bianca påhoppad under inspelningen av Wahlgrens värld: "vad har jag gjort"
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 27, har varit ett par sedan Bianca var 19 år gammal och under den tiden har det hunnit hända en hel del. Bland annat har de haft distansförhållande när Phillipe pluggade i England och så har de testat på att både vara sambos och särbos.

Sedan Bianca och Phillipe blev tillsammans har karriären gått spikrakt uppåt för Bianca. 2018 startade hon sminkföretaget Caia och idag har de expanderat så pass mycket att de behöver ett kontor på 700 kvadratmeter vid Humlegården i Stockholm.

Phillipe, å sin sida, har det också gått riktigt bra för. Tidigare i år kunde han nämligen slå upp portarna till sin alldeles egna restaurang Ted. Restaurangen ligger i hjärtat av Östermalm och den har redan blivit väldigt populär bland Stockholms elit.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca och Phillipe flyttar till ny lägenhet

Sedan Bianca och Phillipe blev tillsammans igen, efter en paus på ungefär ett halvår, så har de bott hemma hos Bianca. Anledningen till att de flyttade in hos henne berodde på att Phillipe hade sålt sin lägenhet, som bara låg ett stenkast från Biancas.

Däremot har Bianca tidigare berättat att hennes lägenhet är lite väl liten för dem två att bo i tillsammans. Det finns nämligen inte riktigt plats i garderoben för Phillipes kläder. Till en början tittade Bianca och Phillipe på att köpa två separata lägenheter, men för några veckor sedan kunde Bianca meddela att så inte blev fallet.

”Och JA mina vänner! I början av den här veckan köpte vi våra absolut största drömmars lägenhet! Den har verkligen allt och mycket mer än vad jag någonsin drömt om.”, skrev Bianca då och fortsatte:

”Jag vill bo där för resten av mitt liv och uppfostra våra barn där. Känslan jag får i den här lägenheten är en känsla jag aldrig känt förut. Det är så varmt, mysigt och älskvärt hem redan. Jag ska visa er allt snart, men jag har så mycket fjärilar överallt just nu.”

Bianca Ingrossos lögn om vem som köpte nya lägenheten

Det verkade med andra ord som att Bianca och Phillipe köpte lägenheten ihop, då hon hela tiden sa att ”vi köpt vår drömlägenhet”, men nu berättar Bianca hur det egentligen ligger till.

Under en frågestund på Instagram får Bianca frågan om vem som egentligen köpte lägenheten.

”Köpte ni lägenheten tillsammans eller bara du själv?”, undrar följaren.

Varpå Bianca Ingrosso avslöjar bluffen:

”Jag köpte den själv men efter att vi snackat ihop oss så kommer han också äga den snart”.

LÄS OCKSÅ: Ulrika Jonssons vilda festkväll med 21-åriga dottern Bo

LÄS OCKSÅ: Bachelor-Ida om dramat i sista rosceremonin

FOTO: Karin Törnblom/TT, YOUTUBE

FRÅN FÖRSTASIDAN