Ulrika Jonsson i fylleskandal – kastades ut av vakter: ”Portad”

Ulrika Jonsson

Ulrika Jonsson, 54, gick ut på krogen med 21-åriga dottern Bo.
Hon blev full, slängdes ut, fick blåmärken och vaknade upp med två främmande män i hemmet.
– Det är så mycket jag inte minns, säger hon.
Mäns våld mot kvinnor – så ser verkligheten ut
Slå på ljud

Tv-profilen Ulrika Jonsson, 54, har den senaste tiden skapat rubrik på rubrik. Nu har hon strålkastarljuset riktat på sig ännu en gång. Den här gången för en festkväll som hon sent ska glömma.

Eller det är kanske något av en lögn. Vissa detaljer verkar hon vara totalt ovetandes om, eftersom hon blev så berusad att hon inte minns hela festkvällen.

– Det är så mycket jag inte minns. Jag kom hem med en svullen och öm handled med blåmärken och rivmärken. Jag har också en riktigt öm rumpa efter att ha trillat, säger hon på Instastories.

Ulrika Jonsson

Ulrika Jonsson, 54, gick ut för att festa med dottern Bo Jonsson, 21. Det slutade med blåmärken och att hon blev utkastad. Nu hyllar hon sig själv: ”Bra resultat”.

Yui Mok

Ulrika kastades ut av vakterna: ”Portad”

Det som började som en lugn afton med dottern Bo Jonsson, 21, eskalerade och blev rena rama rock n roll-kvällen och slutade med blåmärken på hela kroppen.

Tv-profilen berättar för nyfikna följare hur hon och dottern bara skulle gå ut och ta ett glas. Väl ute stötte de på ett gäng främmande kvinnor, vars sällskap de mer eller mindre kraschade.

Sen började Ulrika Jonssons kväll märkas av blåmärken, något som vakterna på krogen inte uppskattade.

– Jag drack, dansade och ramlade tre gånger. Jag var full, men har också en skitdålig balans. Jag kastades ut av säkerhetsvakterna och är nu portad, tror jag.

Ulrika Jonsson

Ulrika Jonsson avslöjar att hon har skitdålig balans. Hon vet inte om det var den dåliga balansen eller all sprit som gjorde att hon ramlade tre gånger.

CLICK NEWS AND MEDIA / MEGA

”Sover två män i mitt hus”

På flera bilder visar Ulrika Jonsson upp de kroppsliga konsekvenserna av den vilda festnatten, som bland annat består av en handled med skrapsår.

Hon vaknade även upp med två män i huset som hon inte har någon aning om vilka de är. Ulrikas vilja att berätta om festkvällen vet inga gränser och i ett annat inlägg ger hon en kort resumé av det hon minns.

”Gällande gårdagskvällen: Gick till en bar, mötte ett galet tjejgäng, ramlade på rumpan TRE GÅNGER, blev utkastad, tappade min handväska, hittade den, köpte McDonald's på vägen hem. (Det sover två män i mitt hus. Vet inte vilka de är.)”

Ulrika Jonssons arm

Ulrika Jonsson visar upp den skadade armen.

Instagram

Ulrikas bakisångest som bortblåst: ”Bra resultat”

Bakisångest verkar vara ett ord som inte finns i Ulrika Jonssons ordbok. För de flesta blir bakfyllan värre efter 25, men den svenskfödda britten är som ett träd – ett träd utan ringar.

Hela festkvällen ser hon som ett kvitto på att hon är på väg i rätt riktning i livet och en bekräftelse på att den ungdomliga sidan fortfarande finns kvar inom henne.

– Jag tänker att det här är ett bra resultat för en 54-åring. Det visar att jag fortfarande har lite liv i mig.

LÄS OCKSÅ: Ulrika Jonsson om galna sexlivet – efter klimakteriet

LÄS OCKSÅ: Ulrika Jonssons dotter: ”Jag har aldrig träffat min pappa”

Foto: Instagram, CLICK NEWS AND MEDIA / MEGA, Yui Mok

FRÅN FÖRSTASIDAN