Oliver Ingrossos glädjebesked efter alla frågor – nu berättar han: ”Äntligen redo”

Många är nyfikna på Oliver Ingrossos liv.
Nu delar han med sig av ett glädjande besked.
”Frågan ni har ställt varje dag är äntligen redo att besvaras”, skriver han.
0:52

Efter reklamen: Oliver Ingrosso ryter ifrån efter Pernilla Wahlgrens fråga om Benjamin

(0:52)

Slå på ljud

Oliver Ingrosso, 32, producerar inte bara musik utan har även en passion för matlagning.

Det har nog inte undgått någon att han öppnar en egen restaurang i centrala Stockholm med namnet Olli. En italienskt restaurang där maten är inspirerad från södra delen av Italien.

Systern Bianca Ingrosso, 27, är exalterad över att brodern Oliver ska öppna restaurang.

”ALDRIG VARIT MER TAGGAD!!! Han som lärt oss alla om pasta öppnar ÄNTLIGEN upp en restaurang med fokus på inget mindre än otroligt god PASTAAAAA”, har Bianca skrivit i en story på Instagram.

Flera i Ingrosso familjen äger restauranger

Det är inte första gången en Ingrosso startar restaurang med italienskt tema. Olivers pappa Emilio Ingrosso, 56, äger La perla och La scarpetta tillsammans med hustrun Åsa Ingrosso, 47. Även Biancas pojkvän Phillipe Cohen, 28, har en restaurang vid namn Ted. Olivers bror, matentusiasten Benjamin Ingrosso, 24, har också ett helt eget matlagningsprogram på TV4 som heter Benjamin’s.

Då öppnar Oliver Ingrossos restaurang Olli

Nyfikenheten kring när restaurangen Olli ska öppna har varit stor, men nu är inte det någon hemlighet längre. Den 29 juni slås nämligen portarna upp på Jakobsbergsgatan 21 i Stockholm och ingen är gladare än Oliver.

”Frågan ni har ställt varje dag de senaste veckorna är äntligen redo att besvaras. Vi öppnar nästa onsdag, så den 29 juni kan du äta middag på vårt härliga ställe och förhoppningsvis njuta av allt vi har jobbat med de senaste månaderna för att komma så nära perfektion som vi kan”, skriver Oliver Ingrosso på Instagram.

Redan fullsatt

På restaurangens Instagram-story skriver de nu att det redan är fullsatt på invigningskvällen. Att den italienska restaurangen är populär undgår nog ingen.

Italienska restaurangen Olli

Restaurang Olli visar upp en bild på deras maträtter.

Instagram
Invigningskvällen är fullsatt

Restaurangen Olli är redan fullsatt.

Instagram

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet/ TT / Charles Hammarsten/TT

SENASTE NYTT!