Bianca Ingrossos osäkerhet inför flytten med Phillipe Cohen: ”Kommer tröttna”

Bianca Ingrossos och Phillipe Cohen.

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen köpte nyligen en gemensam lägenhet i Stockholm.
Nu berättar Bianca om osäkerheterna kring flytten.
– Det enda jag har sagt till honom är att jag vill..., säger Bianca i den senaste vloggen på Youtube.
0:24

Efter reklamen: Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

(0:24)

Slå på ljud

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 27, är ett av Sveriges mest kända namn. Hon och pojkvännen Philippe Cohen, 28, har varit ett par sedan Bianca var 19 år gammal. De har sedan dess haft ett omskrivet av- och på-förhållande, men kilar nu stadigare än någonsin.

I slutet på förra året meddelade paret att de köpt en gemensam lägenhet på Östermalm. För en saftig prislapp på mer än 40 miljoner kronor!

Under en frågestund på Instagram kom det senare fram att Bianca själv köpt den nya lägenheten, men att Phillipe så småningom kommer att köpa in sig.

Nu berättar dock Bianca, i sin senaste vlogg på Youtube, att det finns vissa osäkerheter.

Sanningen bakom Kikkis insjuknande – bryter tystnaden efter beskedet

Bianca Ingrosso berättar om renoveringen – efter dyra lägenhetsköpet

Under våren har Bianca generöst delat med sig av planerna för den nya lägenheten som ska genomgå en totalrenovering. I hennes senaste vlogg befinner hon sig på ett lyxigt boutiquehotell i centrala Stockholm.

– Jag är nu på Villa Dagmar. Det här rummet är så fint. Jag får så mycket inspiration här till min lägenhet, säger hon och fortsätter:

– Den här veckan, när ni ser det här, har jag ett till möte med mina arkitekter Kitchens by Paul, han som gjorde min förra lägenhet.

Inlägget från Instagram här nedan visar köket i Biancas nuvarande lägenhet, som alltså tagits fram i samband med inredningsarkitekten Paul Badran.

Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangen

Se klippet här!

Bianca Ingrossos osäkerhet inför flytten med Phillipe Cohen: ”Kommer tröttna på”

Vidare i bloggen utvecklar hon osäkerheten inför flytten med Phillipe. Närmare bestämt osäkerheterna kring vilken stil hon ska välja när hon inreder den nya lyan.

– Apropå badrum och så kan jag lägga in alla mina inspobilder här. Jag tycker att det är väldigt svårt. Det enda jag har sagt till honom [Paul] är att jag antingen vill ha jättemjukt modernt med ljusa träinslag och ett lugnt kakel. Eller så vill jag ha det här ”Parisian old money” med de här jättefina stuckaturerna, fina lampor och detaljer, säger hon i vloggen och visar upp idéer från hotellrummets massiva badrum.

Men det märks på henne att hon är ambivalent kring valen.

– Nu får jag lite så här ”Gör jag helt fel då?” som kommer att inreda ett relativt stort gästbadrum, i den här gröna stenen. Det är så många olika stilar jag tycker om, säger Bianca.

– Det här kommer ju hålla väldigt länge, men det andra kanske jag kommer tröttna på… Vi får snacka med Paul i veckan, avslutar hon.

Vi gissar att vi fortsättningsvis får följa Biancas resa i renoveringsdjungeln. Det ska bli så spännande att se slutresultatet sen!

Här visar Bianca Ingrosso upp inspirationsbilderna för kommande badrumsrenoveringen.

Här visar Bianca Ingrosso upp inspirationsbilderna för kommande badrumsrenoveringen i nyköpta lägenheten.

FOTO: Youtube Bianca Ingrosso vlogg

FOTO: Youtube Bianca Ingrosso vlogg, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!