LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sanningen bakom Kikki Danielssons insjuknande – bryter tystnaden

24 maj, 2022 
Felicia Hovryd
Kikki Danielsson
Tidigare i veckan tvingades Kikki Danielsson att ställa in en spelning på grund av hälsan.
Här är sanningen bakom artistens sjukdomskamp.
Annons
Gert Fylkes stora oro efter blodförgiftningarnaBrand logo
Gert Fylkes stora oro efter blodförgiftningarna

Dansbandsdrottningen Kikki Danielsson, 70, har blivit en av våra mest folkkära artister. Hon har under årens gång varit med i Melodifestivalen ett flertal gånger och kommit med ett par oförglömliga hits, så som Bra vibrationer och Papaya Coconut.

Kikki har en lång och framgångsrik karriär bakom sig, men det senaste året har hon dessvärre drabbats av hälsobesvär.

Sanningen bakom Kikki Danielssons insjuknande

”Fick gå och lägga mig vrålhungrig eftersom jag ska ta prover imorgon och behöver vara fastande. Ska börja med en ny reumatikermedicin och då vill man ju veta att värdena är okej”, skrev artisten på Instagram.

Annons

Men helt bra blev inte den nya medicinen. Nyligen berättade nämligen Kikki att hon hade drabbats av ett rejält bakslag som ledde till att hon stoppades från den kommande spelningen.

”Anledningen är att jag under den senaste veckan drabbats av återkommande näsblod med följden att mitt blodvärde blivit väldigt lågt. Det är tyvärr en biverkning av de mediciner som reumatismen tvingar mig att ta. Efter en dag på sjukhuset med tillhörande påfyllning av blod så har min läkare ordinerat några dagars vila. Beklagar detta eftersom jag verkligen sett fram emot att åter få träffa min underbara publik. Lovar dock att jag kommer tillbaka starkare än någonsin och vi ses någon annanstans i sommar.”, skrev hon på Instagram tidigare i veckan.

Det visade sig alltså vara den nya medicinen som påverkat henne på det sättet.

Kikkis första ord efter sjukdomsbeskedet

Men Kikki låter sig inte deppa ner totalt för det! På Instagram bryter hon nu tystnaden efter bakslaget genom att dela en gammal goding, nämligen Kikkis egna låt Och vi hörde klockor ringa!

FOTO: INSTAGRAM

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons