LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Bianca och Phillipe splittrade – därför tror följarna att det är slut

24 jun, 2022 
Bianca Ingrosso och Phillipe har haft ett stormigt förhållande i många år.
Men paret lyckas alltid hitta tillbaka till varandra. Men nu har följarna gjort en viss spaning – här är anledningen till att följarna tror att det är slut.
Annons
Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”Brand logo
Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

Bianca Ingrosso, 27, är just nu en av Sveriges mest omtalade och framgångsrika entreprenörer. Med sitt egna företag CAIA och sitt nystartade bolag Ani Jewels som hon startade tillsammans med sin vän Lovisa Worge äger hon idag en förmögenhet.

Hon föddes rakt in i kändisskapet med sin mamma Pernilla Wahlgren och sin pappa Emilio Ingrosso. Paret har gått skilda vägar för många år sedan och träffat nya partners.

När Wahlgrens värld 2016 hade premiär har framgångarna i familjen fått sig ett riktigt uppsving och idag är samtliga familjemedlemmar kända inom nöjesvärlden.

Så träffade Bianca sin pojkvän Phillipe

Men det finns ytterligare en person i Biancas liv som står henne väldigt nära – nämligen Phillipe Cohen, 28. Paret har haft en av och på relation med varandra under väldigt många år men har alltid lyckas hitta tillbaka till varandra.

Annons

Deras stormiga kärlekshistoria hade sin början för väldigt många år sedan, närmare bestämt när de båda var 15 år gamla – det var då de träffades första gången i Marbella, Spanien.

Det blev däremot ingenting mellan paret då och det gick hela två år innan de mötte på varandra under en utekväll i Stockholm.

– Det blev ingenting i Marbella, men sen träffades vi igen på krogen på Café Opera. Då gick vi hem ihop och låg, berättade Bianca tidigare i Wahlgrens värld.

Bianca lämnar Stockholm för midsommarfirande – utan Phillipe

Under midsommarhelgen syns Bianca fira tillsammans med familj och släkt ute på Norra Lagnö i morföräldrarnas hus – Christina Schollin och Hans Wahlgren. Men någon Phillipe syns däremot inte till.

Han firar istället midsommar tillsammans med sin syster, något Jennifer Lizama Cohen lagt upp på sin Instagram.

Under den senaste tiden har följarna även lagt märke till att paret synts allt mindre tillsammans och de syns inte alls till på varandras Instagram längre. Inte heller gillar de varandras bilder.

FOTO: Youtube

Annons