Bianca Ingrosso bekräftar nya lyckan efter uppbrottet från Phillipe

Bianca Ingrosso och Phillipe

Förhållandet med Phillipe Cohen är över och Bianca Ingrosso är singel.
Men tv-profilen hänger inte läpp för det.
På Instagram berättar hon nu om den stora lyckan.
– Jag har sånt jävla pirr, skriver Bianca.
Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen
0:34

Efter reklamen: Bianca Ingrossos uppbrott med Phillipe Cohen

(0:34)

Slå på ljud

I april 2021 återförenades Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, efter ett par månader isär. Det här var långt ifrån parets första uppbrott, faktum är att de har gjort slut och blivit ihop igen hela åtta gånger sedan de träffades i tonåren.

Sedan den senaste återföreningen har det verkat som att Bianca och Phillipe har kilat stadigt. I höstas avslöjade tv-profilen dessutom att hon har köpt en 300 kvadratmeter stor lägenhet på Östermalm, i Stockholm, som de båda skulle flytta in i.

Men det blir bara Bianca Ingrosso som flyttar in i paradvåningen. Under torsdagen bekräftade entreprenören att hon och Phillipe Cohen inte längre är tillsammans.

Måns Zelmerlöws avslöjande om Pernilla Wahlgrens ex-svärmor

Se klippet här!

Bekräftar uppbrottet: Relationen med Phillipe Cohen är över

Rykten om att Bianca och Phillipe skulle ha gjort slut började florera redan i juni. De tillbringade midsommarafton på olika håll och har därefter åkt på resor utan varandra. I ett meddelande till Hänt valde Bianca dock att dementera dessa rykten så sent som i juli.

Men dementin stillade inte följarnas spekulationer. När Bianca dessutom avföljde Phillipe på Instagram nyligen blev det uppenbart att någonting inte stor rätt till i relationen.

Och följarna skulle snart visa sig ha rätt. Bianca Ingrosso är singel och förhållandet är över. Det var i podcasten Två meter dumheter som tv-profilen kommenterade uppbrottet för första gången.

– Alltså för er som inte vet, Bianca is single and ready to fucking mingle, säger Emilio Araya i podden, varpå Bianca svarar:

– And horny, horny.

Bianca Ingrossos stora lycka efter uppbrottet från Phillipe

Bara ett par timmar efter att podcasten släppts valde Bianca att bekräfta uppbrottet ännu en gång på Instagram story. Under en frågestund undrar en följare om hon är singel, varpå Bianca kort och gott svarar:

”JA”.

Det är inte den enda frågan tv-profilen besvarar under frågestunden. Hon passar även på att berätta att hon sällan eller aldrig har varit så här tillfreds med livet.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skriver Bianca och fortsätter sedan:

”Jag njuter verkligen av allting just nu. Så jag ser mest fram emot att få leva och vara lycklig”.

Bianca Ingrosso om singellivet

Vad kul för Bianca Ingrosso, vi hoppas att det fortsätter så här!

Hänt har utan framgång sökt Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen för en kommentar.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN