LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför tror följarna att det är slut mellan Benjamin Ingrosso och Frøya

18 dec, 2022 
BENJAMIN INGROSSO, FRØYA WINTHER
Under året har ett rykte gått kring Benjamin om att han ska ha dejtat den norska influencern Frøya Winther.
Men nu visar flera detaljer på att det kan ha tagit slut mellan dem...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”Brand logo
Benjamin Ingrosso om att fira jul i Pernillas nya hus: ”Hoppas”

Romansryktet mellan Benjamin Ingrosso, 25, och norska influencern Frøya Winther, 29, började i våras. Benjamin och Frøya sågs då tillsammans på en av Stockholms trendigaste restauranger och kort därefter började de synas till på deras vänners Instagram-konton.

– Det har inte blivit någonting och det har inte blivit inte någonting. Njae, jag säger ingenting, sa han då till Hänt.

Här är tecknen som talar för slutet på romansen

Efter det började duon umgås och de turades om med att komma och hälsa på varandra i Stockholm respektive Oslo. I somras fick Frøya även träffa Benjamins vänner när han tog över mamma Pernilla Wahlgrens, 54, hus i Marbella under en veckas tid.

Annons

I september, när Benjamin fyllde 25 år, överraskades han med en resa till Paris. Dit kom även Frøya och var med och grattade. Med andra ord var hon med och firade hans födelsedag, men när hon själv fyllde år för några veckor sedan så var det knäpptyst från Benjamins håll.

Kan detta möjligtvis vara ett tecken på att duon inte dejtar längre? Kanske, för Benjamin har nämligen nyligen sagt i en intervju att han är singel.

Det var i en intervju med Expressen som Benjamin besvarade frågan om han är singel eller ej:

– Ja! Ja, utbrister Benjamin i intervjun.

Detaljerna avslöjar – Benjamin verkar vara singel

Men detaljerna som talar för att romansen ska vara över slutar inte där. Enligt vännen Melina Criborn, 32, ska Benjamin ha velat att hon fixar en dejt till honom.

”Angående Benjamin och Freja, lyssnade på förra veckans avsnitt av Inga beiga morsor då Melina berättar om att hon ordnat en blind date till sin bror. Då säger hon att när Benjamin hade fått reda på det hade han blivit sur och sagt "varför fixade du inte ihop mig med henne istället…" Så Freja och Benjamin no more?”, skriver en följare enligt Bloggbevakning.

Dessutom är det längesedan nu som duon senast sågs umgås tillsammans och de kommenterar inte varandras bilder längre.

I en live-sändning som Frøya hade på Instagram nyligen var det många som undrade hur allt går med Benjamin. Frøya valde då att ducka följarnas frågor.

Hänt har sökt Benjamin och Frøya för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons