sigrid bernson

Sigrid Bernson om utseendeförändringen efter graviditeten – bilden visar

Sigrid Bernson

Sigrid Bernson har skaffat sig en ny look.
Det är i ett Instagram-inlägg som hon berättar om förändringen – se bilderna här!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Det var i Let's dance som Sigrid Bernson och Robin Bengtsson fann varandra. Först var de förtegna om sin relation – men efter ett långt hemlighetsmakeri så avslöjades det att de blev kära under dansprogrammets gång och att de nu är ett par.

Sedan dess har det hänt en hel del. De har flyttat ihop i ett hus och de har hunnit få en son. Det var i maj som artisten och Let's dance-stjärnan gick ut med de lyckliga nyheterna att de väntar sitt första gemensamma barn.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen”, berättade de då på Instagram.

Sigrid Bernson med Robin Bengtsson

Sigrid och Robin.

Sonen Viggo kom till världen i september

Nu är det över tre månader sedan som sonen föddes. Robin skrev då:

”6/9 tidigt på morgonen så kom den här goa lilla killen ut. Vi är ju såklart tokkära och hemma väntar en väldigt nöjd och mallig storebrorsa. Tacksamma och fyllda av kärlek”.

Namnvalet kom lite senare. Då berättade mamma Sigrid:

”Hej allihopa! Viggo heter jag och jag ville bara säga hej. Här kommer några bilder från mina första dagar hemma. Jag älskar att mysa med min storebror och med mina föräldrar. Min mamma är lite blödig och gråter ibland för att hon tycker att jag är så söt”, i ett Instagraminlägg.

Sigrid Bernson om utseendeförändringen under och efter graviditeten

Nu består Sigrids Instagram till mesta del av söta bebisbilder, men ibland flikar hon in lite så kallade selfies på sig själv. Nu senast kan följarna se en där hon glatt visar upp sin nya frilla: hon har gått från ljust blondin till en mörkare färg.

Till bilden skriver hon att hon blivit mörkhårigare under graviditetens gång.

”Lite mörkare och mycket fräschare!! Efter och under graviditeten så fick jag en mörkare utväxt. Istället för att ta bort den helt så gjorde vi mitt hår mörkblont, eller ”Bronde” som det kallas. Så nöjd!”, skriver dansaren.

Se resultatet här:

Hänt har sökt Sigrid Bernson.

FRÅN FÖRSTASIDAN