bianca ingrosso

Därför tror följarna att Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso träffas igen

PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gjorde slut i somras.
Nu tror följarna att de återförenats under en skidsemester i Sälen, här är anledningen bakom spekulationerna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”
0:39

Efter reklamen: Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

(0:39)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 28, och Phillipe Cohen, 28, hade ett förhållande i ungefär åtta år. Men i somras gick de skilda vägar och sedan dess har Bianca fokuserat på sig själv, jobb och träning.

Tidigare när ex-paret gjort slut med varandra har de alltid insett att de saknar varandra och valt att ge relationen en ny chans. Men den här gången verkar saker och ting se annorlunda ut.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången, sa hon i en vlogg och fortsatte:

– Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den.

Pernilla Wahlgren har förlovat sig med Christian Bauer

December är alltid en hektisk månad för familjen Wahlgren/Ingrosso då det är massa födelsedagar som ska firas. Först ut är Pernilla Wahlgren, 55, som fyller år på julafton. Sedan är det dags för Christina Schollin, 85, och dagen innan nyårsafton är det Biancas och Oliver Ingrossos, 33, tur.

Bianca var nyligen på en skidsemester i Sälen med familjen och förutom roliga minnen och födelesdagsfiranden så hände något stort. Pernillas pojkvän Christian Bauer, 56, gick nämligen ner på knä och friade till henne.

Jag sa JA!”, skrev Pernilla på Instagram.

Pernilla anade absolut ingenting och chocken var total. Men för Bianca var det raka motsatsen, i efterhand har det till och med visat sig att hon hade ett finger med i spelet.

– Hon har, precis som du, ett smyckesmärke så hon sa till mig för några veckor sedan att "mamma jag behöver ha din ringstorlek, du ska få lite ringar av mig", sa Pernilla i sin podd Wahlgren & Wistam.

Så med andra ord hade Christian tagit in Bianca som medhjälpare i det hela.

Därför tror följarna att Phillipe Cohen var med på skidresan

Nu har det snart gått ett halvår sedan Bianca avslöjade att det var slut med Phillipe och historiskt sett är det ungefär ett halvår som krävts för att paret ska hitta tillbaka till varandra. Nu har följarna dessutom gjort en upptäckt.

På Tiktok har Bianca lagt upp en video från Sälen där Benjamin Ingrosso, 25, har trubbel med skidorna. I bakgrunden hörs massa skratt och det är speciellt ett skratt som har väckt följarnas uppmärksamhet.

Det är nämligen många som tror att det är Phillipe som står och skrattar i bakgrunden.

”Låter som Philippe i bakgrunden”, skriver en person och över 500 personer har gillat kommentaren.

Det är även många som hävdar att det är Christian som skrattar, men visst skulle det även kunna vara Phillipe...

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN