bianca ingrosso

Bianca Ingrossos oväntade känga mot exet Phillipe: “Riktigt äckligt”

Phillipe Cohen, Bianca Ingrosso

Framgångssagan fortsätter för Bianca Ingrosso och senast i raden av succéer var hennes omslag för Vouge Scandinavia tillsammans med brorsan Benjamin Ingrosso.
I en moralvideo publicerad av tidningen kommer Bianca med en riktig känga mot ex-pojkvännen Phillipe Cohen.
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”
0:27

Efter reklamen: Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

(0:27)

Slå på ljud

Stjärnskottet Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges främsta profiler med miljoner följare på sina sociala medier. Under hösten har vi fått följa henne när hon förverkligar sin barndomsdröm, att leda sin egen talkshow, BIANCA. Vilket hon till tittarnas stora glädje gjorde med bravur.

Bianca och Benjamin Ingrossos stora utseendeförvandling

Det är inte bara för Bianca som karriären går som tåget, hela syskonskaran Ingrosso på senaste åren har tagit Sverige med storm med sina otroliga talanger. Storebror Oliver Ingrosso, 32, har tagit Stockholms krogvärld med storm när han slog upp portarna för sin restaurang, Olli, som snabbt blev den mest bokade restaurangen i Stockholm.

Hela familjen delar matintresset men lillebror Benjamin Ingrosso, 25, har även han valt att göra en karriär av det, men i en helt egen tappning. För snart två år sedan hade hans matlagningsprogram Benjamin's premiär på TV4, vilket snabbt blev en stor succé bland tv-tittarna.

Syskonen stöttar varandra i allt de ta sig för och beskriver sig själva som varandras största supportrar och vi kan ofta se dem gästa varandras program.

Så sent som igår kom nyheten att Bianca och Benjamin tillsammans pryder omslaget av Vouge Scandinavias digitala magasin. Syskonen har fått en helt ny look och tidningen har tagit inspiration från modehusens senaste visningar. Bianca har fått en helt ny frisyr i form av ljusare slingor och lugg, och båda syskonens ansikte smyckas med punkiga piercingar.

Bianca Ingrossos känga till expojkvännen Phillipe Cohen

I samband med att Vouge Scandinavia släppte utgåvan, publicerade de även en video där syskonduon får svara på olika "moralfrågor". Det är ingen mindre än komikern Johanna Nordström som står för segmentet vilket är hennes debut som regissör. En fråga som syskonen får är:

"Är det okej att säga att något smakar gott även om det smakar illa och alla uppenbarligen tänker samma"

Benjamin tycker det är helt okej, vilket Bianca reagerar på men tillägger sedan att hon gjort samma.

– Mitt ex lagade ju riktigt äckligt i början och då sa jag "mhmm gott.."

Våren 2021 slog Phillipe Cohen upp dörrarna till sin första restaurang, TED, som direkt blev framgångsrik och sedan en tid tillbaka öppnade han sin andra restaurang Posto Pasta. Så han har utan tvivel lärt sig ett och annat i köket.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN