bianca ingrosso

Bianca och Benjamin Ingrossos drastiska utseendeförvandling

Bianca och Benjamin Ingrosso

Kändissyskonen Benjamin och Bianca Ingrosso har både glänsande karriärer och syns ofta i varandras kanaler.
Nu ser vi dem som vi aldrig sett dem förr – helt oigenkännliga
Benjamin Ingrosso om årets julvärd: “Varit mysigt”
0:25

Efter reklamen: Benjamin Ingrosso om årets julvärd: “Varit mysigt”

(0:25)

Slå på ljud

Kändissyskonen Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 25, levererar framgång på framgång i sina karriärer. Båda syskonen har gjort succé inom sina branscher. En sak de har gemensamt är att de under senaste åren fått sina egna program.

Bianca avslutade nyligen en rafflande säsong av sin talkshow BIANCA där hon också bekräftade att programmet kommer med en ny säsong i vår och Benjamin berättade för några veckor sedan att hans matlagningsprogram, Benjamin's, får en tredje säsong, som i skrivande stund håller på att spelas in.

Benjamin gästade Biancas talkshow

Ända sedan barnsben har Bianca drömt om att en dag få leda sin egen talkshow. Hon har vid tidigare tillfällen berättat om att hon och Benjamin ofta lekte talkshow när de var små, där Bianca var programledare och Benjamin hennes gäst. Hon kunde nog inte ana att några år senare skulle det komma att bli till verklighet.

Under säsongens gång har tittarna sett framemot avsnittet där Benjamin skulle gästa. Det var med stor besvikelse vi fick reda på att han kanske skulle utebli från talkshow-soffan denna säsong. När Bianca gästade David Hellenius talkshow Hellenius hörna, berättade hon nämligen att hon inte ens frågat brorsan om han ville gästa.

– Nej men jag vet inte om vi har frågat Benjamin än, för han är ju så himla upptagen. Men alltså det vore ju sjukt att få göra det på riktigt när vi har lekt det i så många år, sade hon i programmet.

Men till alla tittares glädje dök Benjamin upp i BIANCA-soffan och avsnittet blev minst sagt en succé.

Nu syns Benjamin och Bianca ihop – helt oigenkännliga

Vi är vana vid att se syskonduon i olika sammanhang, exempelvis när de gästar varandras tv-program, i deras sociala kanaler eller när de medverkar i Pernilla Wahlgrens realityprogram, Wahlgrens Värld. Men nu dyker de upp tillsammans i en helt främmande kontext.

Syskonen pryder nämligen senaste numret av Vouge Scandinavias digitala omslag. Tidningen har givit Benjamin och Bianca en helt ny look inspirerad av modehusens senaste visningar. Och det är sannerligen en look vi inte sett de i tidigare. Bianca har fått en ny frisyr i form av en lugg och syskonens ansikte pryds av punkiga piercings.

"Till och med syskonen själva hade svårt att känna igen varandra. Benjamin presenterade sig för Bianca på set innan det gick upp för honom att det var hans syster som han räckte fram handen till. "Herregud, Bianca!" utbröt han med ett gapskratt.", skriver Vouge Scandinavia i ett pressmeddelande.

Benjamin och Bianca på digitala omslaget av Vouge Scandinavia.

Foto: Olivia Frølich

Foto: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN