bianca ingrosso

Bianca Ingrossos glädjebesked – bekräftar stora lyckan: ”Min dröm”

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har gjort stor succé i talkshowen BIANCA.
Nu kan programledaren komma med ett nytt glädjebesked.
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”
0:39

Efter reklamen: Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

(0:39)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, har under hela hösten bjudit in ett flertal svenska och internationella kändisar till sin alldeles egna talkshow, BIANCA. Programledaren har drömt om en egen talkshow sedan hon var liten och hon lekte ofta talkshow hemma med sin bror Benjamin Ingrosso.

“Jag har så länge jag kan minnas lekt talkshow hemma i flickrummet och sedan dess drömt om att en dag få leda min egen. Det är en helt otrolig känsla att nu utveckla en egen talkshow, som produceras av ingen mindre än Fredrik Skavlans produktionsbolag. Det är en barndomsdröm som går i uppfyllelse. Jag har nog aldrig tidigare längtat så mycket till hösten, som jag gör nu.”, skrev Bianca i ett pressmeddelande när hon avslöjade nyheten.

Bianca Ingrossos fräcka fråga till Armand Duplantis

Frågorna som Bianca ställer till sina gäster kan ibland vara lite fräcka och vissa gäster har rodnat lite när de har hamnat i heta stolen. Nyligen gästade stavhopparen Armand ”Mondo” Duplantis, 23, tillsammans med flickvännen Desiré Inglander, 21. Och då uppdagades det att gänget redan hade träffats innan talkshowen ute på krogen.

Under utekvällen hade Desiré då bett Bianca att inte ta upp för intima ämnen under intervjun.

– Då fick jag höra att du var rädd att vi bara skulle prata om sex, sa Bianca i programmet och gjorde tvärtom:

– Har ni haft sexuellt umgänge i stavhoppsdräkten? frågade Bianca paret.

– Umgänge? svarade Desiré Inglander.

Något som båda sen skrattade mycket åt och Bianca tillade att detta var bara ett skämt.

Blir det en säsong 2 av BIANCA?

Bianca Ingrosso har intervjuat massor med olika kändisar genom hela säsongen och talkshowen har kommit att bli en riktig favorit hos många. Nyligen var det säsongsavslutning i programmet och då stod programledaren Fredrik Wikingsson, influencern Filippa Toremo och artisten Daniela Rathana på gästlistan.

Sista avsnittet var verkligen ett briljant avslut på första säsongen och Bianca kunde även komma med ett glädjande besked i slutet av programmet.

– Men vet ni vad min dröm har gått i uppfyllelse för det blir en säsong 2, redan i vår syns vi, bekräftade Bianca glatt.

Så kul! Det ser vi framemot, Bianca.

Hänt har sökt Bianca Ingrosso för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN