benjamin ingrosso

Därför ställer inte Benjamin Ingrosso upp i Biancas talkshow

BENJAMIN INGROSSO, BIANCA INGROSSO

När Bianca och Benjamin Ingrosso var små lekte de alltid talkshow där Benjamin var stjärnan och Bianca var intervjuaren. Den leken skulle kunna bli verklighet nu när Benjamin är en stjärna och Bianca har en talkshow.
Men så kommer det troligtvis inte bli...
Här händer det oväntade hos Bianca – Se klippet
0:43

Efter reklamen: Här händer det oväntade hos Bianca – Se klippet

(0:43)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso är högaktuell med sitt nya projekt, nämligen hennes talkshow BIANCA på Kanal 5. Hittills har hon fått besök av gäster som Dwayne "The rock" Johnson, Erika Persson, Fares Fares och Petra Mede, för att bara nämna några.

Ända sedan Bianca var liten har hon haft en dröm om att få ha sin egen talkshow och hon brukade leka talkshow där hon både var gästen och intervjuaren. Många gånger var även lillebror Benjamin Ingrosso med och lekte. Då var det alltid han som var stjärnan och Bianca var intervjuaren.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Fredrik Skavlan om att jobba med Bianca Ingrosso

Det var i våras som Bianca äntligen fick avslöja att hon fått sin barndomsdröm uppfylld och nu i höst har talkshowen haft premiär. Då föll alla pusselbitar på plats om varför hon valde att hoppa av både Wahlgrens värld och Talang.

Bianca har dessutom en av Skandinaviens främsta talkshow-veteraner med sig i produktionen, nämligen Fredrik Skavlan.

– Det har visat sig att jag och Bianca delar ett nördigt intresse för talkshow, en underhållningsform hon gillat ända sedan barnsben. När hon nu sätter sig i stolen är det inte för att anpassa sig till genren, det är genren som får anpassa sig till henne. Bianca är kul, direkt, ärlig och spontan – egenskaper vi tror behövs för att ta talkshow in i en ny tid, sa Fredrik Skavlan i ett pressmeddelande.

Därför ställer inte Benjamin Ingrosso upp i talkshowen

Bianca hade tidigt stora visioner om hur talkshowen skulle gå till. Det skulle vara pampigt och brett, men samtidigt familjärt och roligt. Hon hade också höga drömmar om vilka gäster som skulle besöka henne. När hon nu gästar David Hellenius talkshow Hellenius hörna berättar hon mer om drömgästerna.

– Det är ju Jennifer Lawrence, det är ju liksom Oprah och alltså, Kardashians, Justin Bieber, men alltså även Benjamin!, säger Bianca i Hellenius hörna.

– Har du frågat Benjamin? Har han tackat nej nu?, frågar David uppgivet.

– Nej men jag vet inte om vi har frågat Benjamin än, för han är ju så himla upptagen. Men alltså det vore ju sjukt att få göra det på riktigt när vi har lekt det i så många år.

Bianca menar även att det kan bli svårt att ha med Benjamin och det är inte bara för att han inte riktigt har tiden. Men han har tydligen blivit väldigt djup nu, vilket skulle göra honom svår-intervjuad.

Vi får helt enkelt vänta och se om Benjamin kommer synas i Biancas talkshow.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN