BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför hoppar Bianca Ingrosso av Talang – lämnar programmet helt

11 mar, 2022 
Bianca Ingrosso i Talang
Bianca Ingrosso har suttit med i Talang-juryn i många år.
Nu avslöjar tv-profilen att hon lämnar programmet helt.
– Jag har valt att fokusera på..., säger hon på Instagram.
Annons
Chocken när Bianca kastar pil på mannens mage: "Aj, aj, aj"Brand logo
Chocken när Bianca kastar pil på mannens mage: "Aj, aj, aj"

Våren 2018 anslöt sig Bianca Ingrosso, 27, till Talang-juryn. Då var hennes kollegor David Batra, LaGaylia Frazier och Alexander Bard. Sedan dess har en hel del hänt och gänget som sitter där idag är inte detsamma som för några år sedan.

2020 fick Alexander Bard sparken från TV4 efter ett uttalande om Black Lives Matter-rörelsen.

”TV4 har varit i kontakt med Alexander Bard under kvällen och har gemensamt kommit fram till att det inte passar att han fortsätter som jurymedlem i Talang”, skrev kanalen i ett uttalande då.

Därför hoppar Bianca Ingrosso av Talang – försvinner helt

Strax efter att Alexander tvingats lämna programmet kom nästa besked. Även LaGaylia Frazier skulle försvinna från Talang. Men såklart fick både Alexander och LaGaylia ersättare, i form av regissören Edward af Sillén och sångerskan Sarah Dawn Finer.

Annons

Idag är det alltså David, Edward, Sarah och Bianca som agerar jury i Talang – men inte så mycket längre till. På Instagram förklarar Bianca Ingrosso att hon har valt att lämna TV4-programmet.

– Det här är min sista säsong med Talang, jag har valt att fokusera på annat på grund av tidsbrist. Men det här har varit otroliga år, det har varit en ära att få sitta med i den här fantastiska juryn, att få träffa alla otroliga talanger och få vara en del av det här magiska programmet, säger hon och tillägger sedan:

– Vem vet, jag kanske kommer tillbaka men det här blir mina sista avsnitt nu.

Sanningen bakom Samir Badrans avhopp i Talang

Bianca Ingrosso är dock inte ensam om att lämna Talang i samband med denna säsong. Inför säsongspremiären avslöjade Samir Badran, som tidigare har varit Pär Lernströms sidekick i programmet, att han har valt att hoppa av sitt uppdrag för att fokusera på sina mäklarstudier.

Annons

– Jag älskar Talang, det är typ det roligaste jobbet jag har haft, så det är klart att det är sorgligt. Men det känns ändå som helt rätt beslut att ta. Jag vill satsa fullt ut på min karriär som mäklare utan att ha halva foten i medievärlden, sa Samir då.

Samir Badran fick ingen ersättare, men hur gör TV4 med Bianca Ingrosso? I en kommentar till Hänt kommer kanalen med ett besked.

”Nu fokuserar vi på kvällens andra semifinal och en storslagen final nästa vecka, vi kommer återkomma om det”, skriver Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4, till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons