oliver ingrosso

Oliver Ingrossos lycka – egna orden om glädjebeskedet: ”Kärlek”

OLIVER INGROSSO

Oliver Ingrosso gör succé med sin nyöppnade restaurang och borden är bokade i flera veckor framåt.
Och nu kan han dela med sig av några riktigt glada nyheter!
Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”
0:39

Efter reklamen: Molly Hammar: Egna orden om Benjamin Ingrossos stöd inför Så mycket bättre: “Inte så…”

(0:39)

Slå på ljud

Oliver Ingrosso, 32, kommer från en av Sveriges mest välkända familjer och tillsammans med syskonen Bianca Ingrosso, 27, Benjamin Ingrosso, 25, och Theo Wahlgren, 15, har han växt upp i rampljuset.

Oliver har däremot valt att avstå så mycket han kan från offentlighetens ljus. Bland annat så medverkar han helst inte i Wahlgrens värld eftersom han aldrig tyckt särskilt mycket om att synas.

– Jag har nog aldrig riktigt varit intresserad av det, alltså rampljuset i sig. Och jag tycker inte man har någon skyldighet bara för att man sysslar med något som sätter dig i offentlighetens spektrum att du måste vara offentlig, har Oliver sagt i P4 Extra.

Oliver Ingrossos restaurang – topp 1 i Stockholm

Den senaste tiden har Oliver dock hamnat i rampljuset tack vare öppningen av restaurangen Olli. Oliver har länge haft en dröm om att öppna en egen restaurang och nu har den alltså gått i uppfyllelse.

Olli riktar in sig på det italienska köket och eftersom Oliver har ett stort intresse för musik så är musiken också en anledning till att besöka krogen.

”Jag öppnar en restaurang väldigt snart. Så det är ju väldigt roliga nyheter. Fokus kommer ligga på äkta italiensk mat och musik. Så in och följ för att hänga med på den här spännande resan.”, skrev Oliver på Instagram när det hela avslöjades.

Nu har restaurangen öppnat och det går bättre än någonsin. Faktum är att Olli är den mest bokade restaurangen i hela Stockholm just nu. Med tanke på den stora succén har Oliver nu även infört lunch så att ännu fler gäster ska få chansen att komma och testa hans goda mat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Oliver Ingrossos nya glädjebesked: ”Kärlek”

Men utökade öppettider leder ju också till att fler kockar behövs. Nu delar Oliver med sig av den roliga nyheten om att teamet växer!

”Krogen går bättre än väntat och eftersom vi öppnar upp med lunch från alla dagar i veckan nu så behöver vi utöka vår styrka på restaurangen. 2 kökschefer sökes.”, skriver han och fortsätter:

”Har du kunskap och kärlek för det italienska köket så maila oss på [email protected] Bilden på menyn är vår vegetariska focaccia. Står inte på menyn men går alltid att få”

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN