ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför har Anna Books dotter Felicia Book ingen relation till pappan

21 okt, 2022 
anna och felicia!
Anna Book har tre barn och när artisten nu gästar podcasten Bathinas skilda möten berättar hon om dottern Felicia och varför hon inte har kontakt med pappan.
– Det finns förklaringar till allt, säger Anna Book.
Annons
Anna Books barn har växt upp – så ser döttrarna och sonen ut idagBrand logo
Anna Books barn har växt upp – så ser döttrarna och sonen ut idag

Artisten Anna Book har varit en självklar del av svensk underhållning sedan mitten av 1980-talet! Hon fick en roll i SVT:s Solstollarna och släppte därefter sin första skiva och 1986 deltog hon i Melodifestivalen med ABC. Låten har spelats varm i årtionden och relativt nyligen blev dessutom Anna Book invald i Melodifestivalens ”Hall of Fame”.

Vid sidan av rampljuset lever Anna Book ett familjeliv och delar även med sig av glimtar från vardagen på plattformen Instagram. Hon har tre barn, varav den förstfödda Felicia Book, 31, sedan en tidigare relation. Och när Anna nu gästar Bathina Philipssons podcast Bathinas skilda möten berättar hon anledningen till varför Felicia inte har kontakt med sin pappa.

Annons

Anna Book om dotterns relation till pappan

Anna Book och Bathina samtalar om relationer och Bathina undrar då ifall Annas förstfödda dotter Felicia har någon relation till sin pappa.

– Har Felicia någon relation till sin pappa?, frågar Bathina.

– Nu vet jag att det är helt okej för henne att jag svarar på den här frågan åt henne, för hon skulle ha svarat reptilsnabbt själv och det har hon tyvärr inte, säger Anna Book.

Hon fortsätter:

– Vi är tillbaka till ruta noll, det måste komma från båda hållen, och man orkar.. Som Felicia sa, jag är trött på att vara ”The bigger person”, jag har fått vara ”The bigger person” hela mitt fucking jävla liv. Då är det inte så konstigt att man kanske ballar ur. Det finns förklaringar till allt, people will judge, men det är väldigt lätt att döma om man inte förstår en bakgrund. Så är det. Men tyvärr svaret på din fråga är nej.

Felicia Books tv-framträdande – medverkat i Farmen VIP

Felicia Book har gått i sin mammas fotspår när det kommer till reality. För de som minns har bland annat Anna Book medverkat i Biggest Loser VIP som hon dessutom vann, hon gick ner 20 kilo på resan och kammade hem hela alltet!

Felicia Book har även hon synts i olika TV4-program, år 2019 var hon nämligen med i Farmen VIP. Hon har dessutom medverkat i Fångarna på fortet.

Felicia
Felicia Book hamnade i fängelsehålan efter föräldrarnas pussel-miss i Fångarna på fortet..

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons