LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oliver Ingrossos stora lycka – bilderna avslöjar

24 sep, 2022 
OLIVER INGROSSO
Karriären går som på räls för Oliver Ingrosso som nyligen fick sin dröm i uppfyllelse när han öppnade sin egen restaurang.
Nu kommer ett besked som glädjer honom rejält!
Annons
Bianca om på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"Brand logo
Bianca om på Pernilla Wahlgrens hus: "Inte färdigt"

Familjen Wahlgren/Ingrosso är just nu hetare än någonsin. Pernilla Wahlgren, 54, har fullt upp med sin show Pernilla Wahlgren har fått hybris, hon är aktuell i en ny säsong av Wahlgrens värld och har även gått och blivit komiker. Det är i SVT:s nya serie Komiker utan gränser som Pernilla har en av huvudrollerna.

Men det är inte bara för Pernilla som det går bra – även för barnen! Det är ingen hemlighet att dottern Bianca Ingrosso, 27, är framgångsrik. Vid 25 års ålder blev hon ekonomiskt oberoende. Även för sonen Benjamin Ingrosso, 25, går karriären som på räls. Han har haft tre spelningar det här året och alla tre har blivit rena rama succén. Han har även vunnit priser på QX-galan, Kristallen-galan och på Rockbjörnen.

Annons

Men hur går det då för sonen Oliver Ingrosso, 32? Jo, även för honom är det nämligen framgångar som står på agendan.

Oliver Ingrosso öppnar restaurangen Olli

Det var i somras som Oliver slog upp portarna till sin alldeles egna restaurang Olli. Den ligger i centrala Stockholm, bara ett stenkast från Stureplan och det är riktigt svårt att lyckas få ett bord.

Några som däremot alltid har en chans att besöka restaurangen är närmsta familjen. Oliver har nämligen infört ett stående "familjebord".

Olli är en italiensk restaurang där Oliver har satt ihop en meny av sina allra bästa barndomsfavoriter och maten verkar definitivt ha gått hem bland gästerna. När Oliver skulle öppna restaurangen var han tydlig med att det är maten och musiken man kommer dit för.

”Jag öppnar en restaurang ganska snart. Så det är väldigt spännande nyheter. Vi kommer fokusera på äkta italiensk mat och musik så gå in och följ oss ifall du vill ta del av vår resa igenom allt det här.”, förklarade Oliver då.

Annons

Glädjebeskedet för Olli restaurang

Enligt SVD har man utifrån sajten Bokadirekt kunnat lista de fem mest populära restaurangerna i Stockholm under första halvan av september. Som väntat är bland annat Frantzén med på listan men den mest populära restaurangen är lite av en skräll.

Den restaurang som är mest populär i hela Stockholm just nu är nämligen Olli! På Instagram delar Oliver med sig av det fantastiska beskedet.

Även Bianca har valt att dela nyheten och till bilden skriver hon: GÅSHUD!

FOTO: MAGNUS SANDBERG/Aftonbladet

Annons