LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsen lägger ner helt – nu avslöjar hon nya jobbet

24 sep, 2022 
SANNA NIELSEN
Sanna Nielsen har hoppat av Allsång på Skansen.
Nu avslöjas hennes nya jobb – detta ska hon göra istället!
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som personBrand logo
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Det var i oktober förra året som Sanna Nielsen, 37, och pojkvännen Joakim Ramsell, 50, blev föräldrar till sonen Gibson.

”Denna lilla hand. Tack för att jag får hålla i den och för att jag får följa dig genom din resa i livet. Livet förändrades på en sekund när du kom till oss och vi njuter av varje ögonblick. Tack BB Stockholm, barnmorskorna Linn och Johanna för att ni hjälpte mig till en fantastisk förlossning.”, skrev Sanna efter förlossningen.

Sedan dess har mycket hänt och när Sanna gästade Bingolotto klargjorde hon ett och annat.

– Jag är pensionär nu, sa Sanna då och syftade på allsången.

Sanna Nielsens familjelycka med sonen Gibson

Efter sju intensiva somrar har Sanna alltså lagt skorna på hyllan när det kommer till Allsång på Skansen. Det firade hon genom att ta en välförtjänt semester på Kreta.

Annons

Någon som också belönade sig med en semester på Kreta efter en lång allsångs-sommar var ingen mindre än Lotta Engberg, 59. Tillsammans med pojkvännen Doktor Mikael Sandström, 64, hade hon en härlig semester fylld med golf och djupa samtal. Som tur är var det ingen jordbävning som skakade ön detta år.

Men nu är Sanna alltså tillbaka på svensk mark och hösten går ut på att förbereda inför hennes årliga julshow Min Sanna jul. Showen är mycket uppskattad bland fansen och förra året var sonen Gibson på plats i kulisserna vecka efter vecka.

Även i Allsång på Skansen var Gibson ofta på plats och stöttade sin mamma bakom scenen.

– När jag har Gibson och Jocke här, nu är vi ju en familj också och det känns fint att få dela det här tillsammans, förklarade Sanna då.

Sanna Nielsen lägger ner Allsången – detta blir nya jobbet

Eftersom Sanna har fullt upp i november och december är det hög tid att dra igång med förberedelserna. Nu är det därför fullt upp med det nya jobbet – nämligen julshowen. I en intervju med P4 visade Sanna upp en del av förberedelserna.

”Radiointervjuer på schemat idag inför "Min Sanna jul””, skriver Sanna på Instagram.

Det är alltså fullt upp för Sanna och snart gör hon återigen entré på jul-scenen!

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT

Annons