Därför vill Hanna Hedlund inte prata om sitt kärleksliv

Hanna Hedlund
Exklusivt

Nu har det gått två år sedan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar.
Sedan dess lever de båda som singlar – vad vi vet.
Nu berättar Hanna för Hänt varför hon vill vara privat när det kommer till kärlekslivet.
Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt
0:24

Efter reklamen: Därför vill Hanna Hedlund hålla sitt dejtingliv hemligt

(0:24)

Slå på ljud

Det var förra sommaren som Hanna Hedlund, 47, och Martin Stenmarck, 49, gick ut med att de efter 23 år tillsammans valt att gå skilda vägar.

Det var på Instagram som de meddelade sina fans och följare att deras förhållande hade kommit till ett slut. Hon poängterade samtidigt att de vid det laget redan hade varit separerade i ett halvår.

Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev hon då.

Under deras många år ihop fick de tre barn – Ida, Love och Saga.

Magdalena Graafs lyxköp: "Precis köpt en lägenhet"

Se klippet här!

Hanna om den stora sorgen efter skilsmässan

Men trots att ex-makarna inte varit i ett förhållande på nästan två år är skilsmässan inte officiell förrän i mitten på oktober 2022. Detta på grund av att det dröjde innan skilsmässoansökan nådde tingsrätten. Dessutom är det en obligatorisk betänketid på ett halvår om man har barn under 16 år – vilket ex-makarna har.

Vad vi vet så lever både Hanna och Martin idag som singlar. Hanna berättade i vintras i sin podcast Jessica & Hanna - Å andra sidan att det varit en stor sorg.

– Det har varit en sorg. Som en stor sorg, på varje årsdag, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, berättade hon i vintras i podcasten, berättade hon i podcasten.

Men tiden läker alla sår och i somras när hon gästade podcasten Bathinas skilda möten verkade hon snarare njuta av singellivet.

– Jag har trott att jag inte ska tycka om det, men jag tycker om det – kanske lite för mycket, berättade Hanna i juli.

Därför vill Hanna hålla sitt kärleksliv hemligt

Därför är hennes följare självklart nyfikna på hur det går med kärleken och om hon börjat dejta någon. När Hänt träffar på henne på biopremiären av Bränn alla mina brev så passar vi på att fråga.

Hon dyker upp tillsammans med sin dotter Ida på den röda mattan och vi får möjligheten att prata med de båda tillsammans, så när vi frågar henne om hennes kärleksliv lägger hon händerna över dotterns öron.

– Vänta vänta, jag har ett barn här!, säger Hanna och skrattar och fortsätter sedan:

– I 22 år så har alla vetat vem jag har dejtat, så nu tänker jag att jag ska hålla det lite mer privat.

Sedan lägger hon händerna över Idas öron igen och viskar in i kameran:

Men det går jättebra! Nej jag skojar. Det går jättedåligt.

Om det finns någon lycklig där ute får tiden helt enkelt utvisa! Det var otroligt fint att se Hanna och Ida tillsammans under måndagskvällen!

FOTO: Charlotte Brunzell/TT

SENASTE NYTT!