LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Martin Stenmarcks nya liv efter separationen – bilderna avslöjar

02 sep, 2022 
Martin Stenmarck
Martin Stenmarck har nu varit frånskild i över ett års tid. Men hur ser egentligen hans liv ut sedan skilsmässan från Hanna Hedlund?
Hänt reder ut!
Annons
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnenBrand logo
Martin Stenmarck om tårarna – efter händelsen med barnen

Efter 20 år tillsammans meddelade Martin Stenmarck, 49, och Hanna Hedlund, 47, förra sommaren att de ansökt om skilsmässa.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev de i ett gemensamt uttalande på Instagram när nyheten annonserades.

Martin Stenmarcks liv efter skilsmässan med Hanna Hedlund

Men hur har egentligen Martins liv sett ut sedan han och Hanna gick skilda vägar Jo, Martin har haft fullt upp med arbetet som både artist och skådespelare. Sedan ett par år tillbaka har Martin nämligen fått huvudrollen i Camilla Läckbergs, 48, serie Lyckoviken.

Annons

Men skådespelarkarriären har inte inneburit att Martin lagt musiken åt sidan utan precis som vanligt har han fortsatt med sina spelningar. Något som Martin också fortsatt med är att synas på offentliga tillställningar.

– Musiken kommer alltid att vara mitt nummer ett, så är det. Det är där jag känner mig som mest hemma men jag tycker att det är väldigt roligt att skådespela. Det är som att berätta en historia på ett annat sätt, har Martin tidigare berättat för Hänt.

I våras dök Martin upp på The arctic ocean-galan med en världskändis, nämligen Sarah Ferguson, hertiginnan av York. Hon är nämligen ambassadör för stiftelsen, precis som Martin.

Festkvällen på Sveriges största tv-gala

Nu har Martin synts i offentligheten igen. Under torsdagen gick nämligen den glamorösa galan Kristallen av stapeln och någon som visar sig funnits på plats är Martin Stenmarck. På Instagram story har han nämligen delat med sig av en bild på Benjamin Ingrosso, 24, och Marko Markoolio Lehtosalo, 47, från den festliga kvällen.

Även Hanna Hedlund fanns på plats under evenemanget men om Hanna och Martin stötte på varandra är oklart.

Martin Stenmarck

FOTO: TT

Annons