LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Linnea Widmark om tiden efter uppbrottet från Benjamin Ingrosso

09 jan, 2023 
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso hade ett förhållande i sex år.
Efter uppbrottet skrev Benjamin flera låtar om Linnea och sitt krossade hjärta.
Nu talar Linnea ut om låtarna och hur det kändes för henne att bli omskriven i hans musik.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”Brand logo
Svara eller svälj: ”Vad kostade dina…?”

Influencern Linnea Widmark, 26, och artisten Benjamin Ingrosso, 25 höll ihop i hela sex år innan de gick skilda vägar. Deras uppbrott var väl omskrivet och Benjamin har även gjort flera låtar för att bearbeta sin hjärtesorg.

En av Benjamins låtar som handlar om just själva uppbrottet är låten Costa Rica, som handlar om en person som lever i det soliga landet och njuter av livet till fullo. Linnea flyttade nämligen till Costa Rica kort efter uppbrottet och fann kärleken på nytt i en surfare.

I podden Två meter dumheter med Rosanna Charles och Emilio Araya berättar Linnea nu om känslorna kring Benjamins låtar och hur reaktionerna har varit.

Linnea Widmark talar ut om Benjamins låtar

Linnea Widmark bodde i Costa Rica i flera år innan hon flyttade hem till Sverige igen. Nu är hon åter igen tillbaka på svensk mark och förhållandet med surfaren har tagit slut, av vad vi vet så är både Benjamin och Linnea singlar idag.

Annons

När Linnea nyligen gästade podden Två meter dumheter frågade Emilio Araya hur det känns att Benjamin skrivit musik om deras förhållande och låtit världen få ta del av det. Att det måste kännas lite speciellt.

– Ja jo men det är det. Det är klart det är speciellt.

Har du fått lyssna på musiken innan den släppts?


– Nej inte alltid, det är många låtar han har skrivit efter att vi gjorde slut. Men många hade han redan skrivit sen lång tid tillbaka, så de har jag hört. Men det är en otrolig ära, det är väldigt speciellt på ett fint sätt, sen är det väldigt sjukt att det handlar om mig och om oss. Och att alla kan lyssna på det, säger hon.

Linnea Widmark om kritiken efter Benjamins musik

Emilio fortsätter att prata om att det måste vara väldigt speciellt för båda två. Eftersom de känner sin sak för uppbrottet och sen finns det alla människor runtomkring som kan uppfatta allt på ett helt annat sätt, av att lyssna på hans låtar.

Annons

– Jag har fått några haters för hur jag har fått han att må, på grund av det han sjunger och så. Det är väldigt speciellt på La Point (Surfcamp i Costa Rica) eftersom det är många svenskar där som spelar Benjamins låtar.)

Linnea berättar även att låten Costa Rica är den som känns mest jobbig att lyssna på.

– Den är jättefin, men det är ändå aj det gjorde ont. Vilket jag fattar. Jag vill säga att han är fantastiskt och ett musikaliskt geni sån talang, men det är klart det är speciellt att höra låtar om sig själv överallt.

Hänt har sökt Linnea Widmark för en kommentar.

FOTO: YOUTUBE, Fredrik Sandberg/TT

Annons