LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Linnea Widmark om relationen till Phillipe Cohen – efter frågan: ”Bra”

07 jan, 2023 
PHILLIPE COHEN, LINNEA WIDMARK, BENJAMIN INGROSSO
Benjamin Ingrosso hade ett förhållande med Linnea Widmark i sex år och Bianca Ingrosso hade ett förhållande med Phillipe Cohen i åtta år.
Nu berättar Linnea om relationen till Phillipe.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea WidmarkBrand logo
Benjamin Ingrossos ärliga ord om livet som singel – efter uppbrottet från Linnea Widmark

Linnea Widmark, 26, och Benjamin Ingrosso, 25, var ett par i ungefär sex år innan de gick skilda vägar. Sedan dess har Benjamin bearbetat uppbrottet och skrivit flera låtar om det.

Benjamin har bland annat skrivit låten Costa Rica som handlar om en person som lever livet i det soliga och varma landet. Kort efter uppbrottet flyttade Linnea nämligen till Costa Rica och fann kärleken i en surfare. Men nu är hon tillbaka på svensk mark igen och förhållandet med surfaren har tagit slut.

Med andra ord är alltså både Benjamin och Linnea singlar idag. Under förra året spekulerades det i om Benjamin hade en romans med norska influencern Frøya Winther, 30. Men i en intervju nyligen berättade han att han är singel.

Annons

Bianca Ingrosso om uppbrottet från Phillipe

Benjamin står väldigt nära sin syster Bianca Ingrosso, 28, och de har många gånger sagt att de är lika på väldigt många plan. Bianca hade också ett långt förhållande med exet Phillipe Cohen, 28, men Bianca är nu singel sedan drygt ett halvår tillbaka.

Bianca och Phillipe har gjort slut många gånger under årens lopp men den här gången verkar saker och ting se annorlunda ut.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången, sa Bianca i en vlogg och fortsatte:

– Och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den.

Annons

Linnea Widmark om relationen till Phillipe Cohen

Under relationernas gång så lärde ju även Linnea och Phillipe känna varandra lite grann. I det senaste avsnittet av podden Två meter dumheter berättar Linnea om relationen till Phillipe.

Det handlar kort och gott om leken "Fuck, marry, kill".

– Då kommer du få Filip Lamprecht, Filip Wolfe och Phillipe Cohen, säger poddaren Emilio Araya.

– Vem är Filip Wolfe? Då dödar jag honom eftersom jag inte vet vem han är. Aha han är modell? Jag tror jag träffat den här personen, jag vet exakt vem han är nu. Men jag har typ aldrig haft en konversation längre än tre minuter med honom tror jag, svarar Linnea.

– Så vem knullar du? Phillipe Cohen eller Filip Lamprecht?, fortsätter Emilio Araya.

– Filip… Honom hade jag valt att ligga med för jag känner Phillipe för bra, säger hon och utvecklar hur relationen till Phillipe ser ut:

– Så jag hade gift mig med Phillipe. Men det är typ nästan incest känns det som bara för att det är Biancas ex. Nej men så hade jag valt.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Youtube

Annons