LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens oväntade bild med Benjamins ex Linnea Widmark

07 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Linnea Widmark, Benjamin Ingrosso, Pernilla Wahlgren
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var ett par i sex år innan de gick skilda vägar 2019.
Nu lägger Pernilla Wahlgren upp en bild på det forna paret.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie dementerar romansryktet med Clara Henry: ”Vi dejtar inte”Brand logo
Melanie dementerar romansryktet med Clara Henry: ”Vi dejtar inte”

Sångerskan Pernilla Wahlgren, 55, har levt hela sitt liv i offentligheten och slog igenom redan som barn. Hennes barn har i sin tur växt upp i strålkastarljuset och vi har fått följa deras liv på nära håll – inte minst när Pernillas realityserie Wahlgrens värld hade premiär 2016.

Vi har fått ta del av många sidor av familjen under de 13 säsonger som sänts av serien. Bianca Ingrosso, 28, hade länge ett av och på-förhållande med Phillipe Cohen, 28, och även lillebror Benjamin Ingrosso, 25, har haft ett kärleksliv som gått att läsa om i media.

Uppbrottet mellan Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark

I början av Benjamins karriär var han tillsammans med influencern Linnea Widmark, 26. Paret visade upp sin relation i Wahlgrens värld där de båda medverkade flertal gånger. Dessutom har Benjamin pratat öppet om förhållandet då han släppt flertal låtar som handlar om just Linnea. Uppbrottet resulterade i stor hjärtesorg vilket blev inspirationen till flera av Benjamins släpp. När Linnea sedan flyttade till Costa Rica, släppte Benjamin även en låt med samma namn.

Annons

– Det är många låtar han har skrivit efter att vi gjorde slut. Men många hade han redan skrivit sen lång tid tillbaka, så de har jag hört. Men det är en otrolig ära, det är väldigt speciellt på ett fint sätt, sen är det väldigt sjukt att det handlar om mig och om oss. Och att alla kan lyssna på det, har Linnea tidigare sagt om Benjamins musik.Pernilla Wahlgrens oväntade bild: "Favorit-icke-barn"

Efter att levt flera år i surfparadiset har Linnea nu flyttat tillbaka till Sverige. Paret gjorde slut 2019 men om Linnea och Benjamin har någon kontakt idag är oklart – men nu lägger mamma Pernilla upp en bild på det forna paret.

Det är för att uppmärksamma Benjamins nära väns födelsedag, Erik Beck, som Pernilla publicerar en riktig nostalgitripp på sin Instagram story. På bilden, som ser ut att vara flera år gammal, sitter Linnea, Benjamin och Erik bredvid varandra och ler stort.

"Grattis till den snällaste gulligaste killen i världen!!! Älskar dig Erick Beck, mitt favorit-icke-barn...!", skriver Pernilla på sin story följt av hjärna och ballonger.

FOTO: Skärmdump från Pernilla Wahlgrens Instagram story.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Karin Törnblom/TT

Annons