LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Artisternas stöd till Benjamin Ingrosso efter händelsen i Så mycket bättre

30 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Benjamin Ingrosso Så mycket bättre
När Benjamin Ingrosso berättar om känslorna bakom tolkningen av låten Judy min vän blir han väldigt känslosam.
Nu stöttar musikkollegorna artisten efter händelsen i programmet.
Annons
Linnea Widmarks första ord om nya kärleken – efter uppbrottet med Benjamin IngrossoBrand logo
Linnea Widmarks första ord om nya kärleken – efter uppbrottet med Benjamin Ingrosso

Årets säsong av Så mycket bättre är i full gång och under de senaste lördagarna har svenska folket fått se några av Sveriges mest folkkära artister tolka varandras låtar. Någon som berörde många med sin tolkning av Tommy Körbergs låt Judy min vän var den unga talangen Benjamin Ingrosso, och när han pratade om låtens betydelse brast även han ut i tårar.

Tolkningen var nämligen tillägnad hans tidigare flickvän Linnea Widmark, och när han pratade om sina känslor kring uppbrottet var det tydligt att han blev berörd.

– Jag trodde jag skulle komma över det så jävla mycket snabbare. Men ändå sitter man här ett och ett halvt år senare och fortfarande skriver om det liksom, säger han i avsnittet.

Efter att han öppnade upp sig i programmet är det många som har visat sitt stöd till stjärnan, och även nu fortsätter stödet att strömma in.

Annons

Artisternas stöd till Benjamin Ingrosso

Det är under en video på Benjamins Instagram som många ger honom kärleken. Till videon som bjuder in följarna bakom kulisserna till skapandet av låten skriver han:

”Den här låten betyder så mycket för mig! Inte bara texten, utan framförallt melodierna, arrangemanget & stycket mot slutet! Jag valde att göra om den från originalet rätt mycket och skrev in en helt ny del som är någon slags brygg refräng! Gjorde otroligt många versioner på den här låten innan jag tillslut satte mig ner vid pianot och bara lät min röst och mina fingrar styra vart låten skulle ta vägen... det här blev resultatet.”

För de som har sett programmet är det uppenbart att låten för honom är laddad med en hel del känslor, och i kommentarsfältet är det därför många som uttrycker hur mycket de beundrar låten och honom som person.

Annons

”TACK för grymma låtar! Och tack för att du visat att man kan vara en snygg, talangfull och snäll kille som vågar vara sårbar på tv. Det behövs och är otroligt uppfriskande att se. Du har gjort hela säsongen så här långt!”, skriver en följare.

”Det var en av de vackraste låtar jag hört. Du är verkligen helt fantastisk och så otroligt begåvad likt resten av din fina familj. Ni alla verkar ha hjärtan av guld”, skriver en annan.

Men även musikkollegorna visar sitt stöd till Benjamin. Under videon ser man artister som Ana Diaz, Silvana Imam och Carola skriva hur mycket de tycker om låten.

”Wow! Och så Tommys varma reaktion på det...ice breaker!”, skriver Carola .

”Den här är min favvo (ja, jag veeet att jag sagt det men det tåls att sägas igen)”, skriver Ana.

Annons