LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarna i chock efter nya bilderna på Aviciis ex Tereza Kacerova

30 dec, 2021 
Tereza Kacerova i en grå t-shirt med en läsk. Tim ”Avicii” Bergling i en svart hoodie och svart keps.
Efter svenska världsstjärnan Tim ”Avicii” Berglings tragiska bortgång gick dåvarande flickvännen Tereza Kacerova från att vara okänd till känd.
Hon jobbar som modell och lägger ofta upp bilder på sig själv i sitt Instagram-flöde.
Men Tereza senaste bild får följarna att utrycka sin oro.
Annons
Minnesplatser för Avicii som du kanske missatBrand logo
Minnesplatser för Avicii som du kanske missat

Det har senare blivit känt att artisten tampades med olika hälsoproblem, inte minst den psykiska ohälsan som eskalerade i den bransch han var så framgångsrik inom.

Tims mamma och pappa har, efter sonens bortgång, startat Tim Bergling foundation, en stiftelse till sonens minne som arbetar aktivt mot psykisk ohälsa för att förebygga självmord.

Aviciis ex Tereza Kacerova – efter pojkvännens tragiska bortgång

Kort efter nyheten om världskända dj:n Aviciis död, uttalade sig dåvarande flickvännen Tereza Kacerova, 28, om Tims betydelse för henne och den stora sorgen efter pojkvännen i ett publikt brev.

Tereza är en tjeckisk fotomodell som fram tills brevet publicerades var okänd. I det långs känslosamma brevet finns det en sekvens som vittnar om hur deras relation såg ut:

Annons

Varje gång jag tänker på någonting som vi inte avslutade, känner jag fysisk smärta i mitt hjärta. Vi avslutade aldrig vårt Harry Potter-maraton – vi hade den sista delen kvar – du fick aldrig se mig bryta ihop när Snape dör. Du hann aldrig visa mig Sverige på sommaren och jag hann aldrig visa dig mitt Sydamerika. Jag kommer aldrig att kunna återlämna alla kläder som jag tog från dig”, skrev Tereza efter stjärnans bortgång.

Kort efter Aviciis bortgång inledde ex-flickvännen en ny kärleksrelation tillsammans med danska artisten och musikproducenten Morten Breum, 39, en av Tims nära vänner. Idag är Tereza och Morten inte längre tillsammans.

Följarna i chock efter Terezas utseendeförändring

Fotomodellen Tereza Kacerova lägger ofta ut bilder på sig själv och sin son. Men tidigare i december lade hon upp en bild på sig själv där hon visar upp en dramatisk utseendeförändring som chockar hennes följare.

Annons

Jag har inte känt mig tillräckligt Hollywood på senaste så jag bestämde mig för att fixa läpparna under semester...... KAN VI PRATA OM MIN MUN SNÄLLA!!!!”, skriver hon intill bilden och berättar om sin läppförstoring.

När man fortsätter läsa inlägget blir det dock tydligt att den första delen bara var ett skämt och att "läppförstoringen" orsakats av att hon bränt sig i solen:

Varför blev bara en av mina läppar så bränd att den blev DUBBELT SÅ STOR IDAG?! Jag antar att det är det som händer när man är i vattnen mellan 12-4 varje dag. Ok hejdå måste göra mig redo så ag kan vara i vattnet vid lunchtid igen”, skriver hon och berättar varför det bara är underläppen som ser behandlad ut.

Följarna reagerar starkt. Flera skriver att de tror att det kan röra sig om en allergisk reaktion, att de råkat ut för samma sak eller att det ser väldigt smärtsamt ut.

Hursomhelst verkar reaktionen ha lagt sig om man tittar på senare bilder som modellen postat i sitt flöde den senaste tiden. Skönt var väl det!

FOTO: Instagram, Amy Sussman

Annons