LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så ser Tereza och Morten Breums relation ut idag – efter Aviciis bortgång

19 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Tereza och Morten Breums
Två år har gått sedan Tim Berglings exflickvän Tereza Kacerova och kompis Morten Breum blev ett par. Såhär ser deras relation ut idag.
Annons
7 svenska kändisar som har lämnat oss 2020Brand logo
7 svenska kändisar som har lämnat oss 2020

Tre år har gått sedan dj:n och producenten Tim Bergling, även känd som Avicii, lämnade oss. Han blev bara 28 år gammal och än idag sörjer fans världen över hans bortgång. Men det var inte bara sörjande fans han lämnade efter sig. Kvar var också hans familj, vänner och även den tjeckiska modellen och tidigare flickvännen Tereza Kacerova. I ett inlägg på Instagram skrev hon om sorgen efter hans bortgång.

”Mitt hjärta värker av vetskapen att jag aldrig kommer att kunna röra dig igen”, skrev hon bland annat i ett hjärtskärande inlägg.

Efter det tunga inlägget fick modellen stöd från tusentals utav Tims fans, men drygt ett år efter hans bortgång kom en oväntad vändning som fick många att reagera. Tereza hade nämligen funnit kärleken på nytt, men den gången i Tims nära vän Morten Breum.

Såhär ser Terezas och Mortens relation ut idag.

Annons

Därför möttes Tereza och Mortens förhållande av kritik

När Tereza och Morten gick ut med deras relation möttes de av en hel del kritik. Anledningen var helt enkelt att många tyckte det var både opassande och respektlöst med tanke på Terezas tidigare relation med Tim. Men tillslut valde Morten att uttala sig om situationen och förklarade att vännens tidigare relation med modellen helt enkelt inte kunde stå i vägen för hans känslor.

”Jag är uppriktigt ledsen om det sårar någon att jag är tillsammans med Tereza, det har aldrig varit min intention. Många av er har skrivit till mig privat och frågat: Varför just hon? Det finns så många tjejer. Men för mig finns inga andra”, skrev han då i ett Instagraminlägg.

Så ser Morten och Terezas relation ut idag

Under deras förhållande visade Morten och Tereza flitigt upp sin kärlek på sociala medier, men plötsligt började de romantiska uppdateringarna att avta.

Varken Morten eller Tereza kommenterade då den plötsliga tystnaden, men idag förstår man att anledningen helt enkelt var att det tidigare paret hade valt att gå skilda vägar.

Idag kan man istället se en ny kille på Terezas Instagram och av kommentarerna att döma är det hennes nya kärlek. Men trots att Morten och Tereza inte längre är ett par verkar de fortfarande ha en fin relation. På Instagram kan man nämligen se de gilla varandras bilder titt som tätt och ingen har heller slutat följa den andra.

Annons