LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Flickvännen om sorgen efter Tim "Avicii" Bergling – läs hennes starka brev

27 apr, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
En vecka efter Tim "Avicii" Berglings död skriver nu den tjeckiska modellen Tereza Kacerova ett känslosamt brev, där hon uppger att hon var hans flickvän och att de planerade en framtid tillsammans.
Annons

Det var i fredags kväll förra veckan som beskedet om att den svenska världsstjärnan Tim ”Avicii” Bergling avlidit, bara 28 år gammal. Stjärnan befann sig i Muskat, Oman när han somnade in och så sent som igår skrev hans familj, via presskontakten Ebba Lindqvist, ett öppet brev om sonens bortgång.

Nu orkade han inte längre. Han ville få frid. Tim var inte gjord för det maskineri han hamnade i, han var en ömhudad kille som älskade sina fans men skydde rampljuset. Tim, du kommer för alltid att vara älskad och saknad”, skrev de bland annat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har också ett nytt brev framkommit. Det är Tereza Kacerova från Tjeckien som berättar att hon var Aviciis flickvän och att de hade en relation. På sin Instagram har hon, förutom brevet, publicerat en video med en mängd privata bilder där hon och Tim Bergling är tillsammans med hennes son.

I brevet skriver hon om sin stora förlust och sorg efter världsstjärnans bortgång.

Annons

”Jag har tillbringat de senaste dagarna med att vänta på att vakna upp, vänta på att någon ska säga till mig att det är ett sjukt skämt, ett fruktansvärt misstag. Jag tror att det till slut har blivit klart för mig att jag verkligen aldrig kommer att få träffa dig igen.”, skriver hon i brevet och fortsätter:

”Varje gång jag såg orden ”RIP” och ”Avicii” tillsammans i en mening eller ett slutdatum på ditt liv, känner jag chocken genom mig igen. När jag såg att de hade ändrat i din biografi på Wikipedia från ”är” till ”var”, grät jag. Jag stirrade på det i minuter för att försöka förstå varför det står att du dog den 20 april 2018. Det gick inte att förstå. Du är för ung och underbar och jag älskar dig för mycket för att det ska stå bredvid ditt namn. Jag tittade bort, men när jag tittade igen var det fortfarande där, främmande och förvirrande.”

Tereza Kacerova är modell och har även medverkat i tv-serien “Ballers”, samt i en mindre roll i filmen “Patriot’s day”. Förr bara några dagar sedan syntes hon även i en reklamfilm för energidrycksbolaget Mode Cold Brew – ett företag som Tim ”Avicii” Bergling investerat i.

Annons

I brevet skriver Tereza Kacerova om att hon och Tim planerade för en framtid tillsammans.

”Varje gång jag tänker på någonting som vi inte avslutade, känner jag fysisk smärta i mitt hjärta. Vi avslutade aldrig vårt Harry Potter-maraton – vi hade den sista delen kvar – du fick aldrig se mig bryta ihop när Snape dör. Du hann aldrig visa mig Sverige på sommaren och jag hann aldrig visa dig mitt Sydamerika. Jag kommer aldrig att kunna återlämna alla kläder som jag tog från dig”.

Den tjeckiska modellen och skådespelaren skriver också om varför hon och Tim Bergling ville hålla sin relation så hemlig och privat som möjligt. Hon ville inte vara en del av den offentliga karusellen som snurrade kring världsstjärnan.

“Jag var alltid väldigt bestämd med att hålla vår relation privat, för jag ville att den skulle vara vår och bara vår, jag ville inte vara en del av all galenskap. Men jag tänkte att, om jag ska dela det här med världen en dag, så kommer det att vara när jag väntar ditt barn. Men den planen gick förlorad”, skriver hon.

Annons

Tereza Kacerova har tidigare lagt upp en bild från Tim Berglings hus på Instagram. I december publicerade hon ett foto där artisten klär en julgran tillsammans med ett barn, som hon skriver är hennes son.

I brevet skriver hon också om Aviciis allra sista ord till henne innan han gick bort.

”Det enda som var vackrare än dina händer, var din själ. Mitt hjärta värker av vetskapen att jag aldrig kommer att kunna röra dig igen, aldrig höra ditt skratt, aldrig se dina händer sammanflätade med mina framför mitt ansikte det första jag ser när jag öppnar mina ögon. Jag kommer aldrig att kyssa din vackra mun igen”, skriver hon och fortsätter:

“De sista orden som du någonsin sa till mig var ”jag älskar dig”. Och jag älskar dig… Jag älskar dig lika mycket som du älskar mexikansk Cola… Och ännu mer.”

https://www.instagram.com/p/BiDq0GCA170/?taken-by=terezakacerova

https://www.instagram.com/p/BiDrDs9A-F1/?taken-by=terezakacerova

https://www.instagram.com/p/BiDqPkWgdEt/?taken-by=terezakacerova

https://www.instagram.com/p/BcVMgRZAgnQ/?taken-by=terezakacerova

Foto: IBL, Instagram

Annons