Artikeln innehåller reklamlänkar

Aviciis vän ber om ursäkt – efter relationen med ex-flickvännen

Aviciis vän ber om ursäkt till fansen – efter oväntade relationen med stjärnans ex

I april förra året var världen i chock när nyheten kom om att Tim ”Avicii” Bergling gått bort under en semesterresa i Oman. Nu bekräftar kollegan att han har funnit kärleken i Aviciis ex-flickvän, det rapporterar Expressen.

Det var april förra året som världen möttes av den tragiska nyheten om att Tim ”Avicii” Bergling avlidit 28 år gammal. Stjärnproducenten och dj:n sörjdes över hela världen och idag lever hans musik vidare och fortsätter att älskas av fansen.

En tid efter Tims död gick hans ex-flickvän, den tjeckiska modellen, Tereza Kacerova, 26, ut och berättade om hur hon varit hans hemliga flickvän under hans sista år i livet.

”Mitt hjärta värker av vetskapen att jag aldrig kommer att kunna röra dig igen, aldrig höra ditt skratt, aldrig se dina händer sammanflätade med mina framför mitt ansikte det första jag ser när jag öppnar mina ögon. Jag kommer aldrig att kyssa din vackra mun igen”, skrev Tereza på Instagram.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Nu rapporterar Expressen om att Aviciis ex funnit kärleken igen.

Även den här gången har hon förälskat dig i en skandinavisk dj. Mannen i fråga heter Morten Breum, 37, och är en dansk artist och producent som bor i Los Angeles.

Det är i ett långt inlägg på Instagram som den danska dj:n avslöjar att han är i ett förhållandet med Tereza.

”Utanför min musik har jag aldrig varit bra på att dela med mig av mig själv, speciellt om jag måste skriva ner det”, inleder Morten inlägget och fortsätter att skriva att han något på hjärtat och i tanken som han måste uttrycka:

”För ett par månader sedan träffade jag en fantastisk tjej i Los Angeles och blev kär i henne från första gången vi sågs”.

”Varför hon?”

På bilden till texten kramas Morten och Tereza i Central park i New york och ser väldigt kära ut.

”Det här var inget som jag letade efter, men något förändrades när jag träffade henne. Våra energier är de största motsatserna någonsin, det är förmodligen därför jag älskar henne. Men, inget i livet är någonsin enkelt, särskilt om det är bra och så är fallet här”, skriver Morten och fortsätter:

”Ja, hon är Aviciis ex-flickvän.”

Den danska dj:n skriver i inlägget att hans och Tims vägar korsades många gånger över årens lopp. Morten har bland annat varit förband till flera av Aviciis konserter, Tim gjorde remixer på Mortens musik och dessutom känner Morten Tims gamla manager och de har andra gemensamma vänner.

Morten menar att han aldrig var nära vän med Tim, men att de hälsade på varandra och önskade varandra väl.

”Jag har en enorm respekt för Avicii som musiker och jag anser att han är en av de största musikaliska genierna av vår generation.”, skriver Morten Breum och avslutar inlägget med att be om ursäkt:

”Jag är uppriktigt ledsen om jag sårar någon för att jag är med Tereza, det har aldrig varit min intention. Många av er har skickat dm till mig och frågat varför hon? Det finns så många andra tjejer. Men för mig finns det inga andra tjejer”.

FOTO: Amy Sussman/TT, Instagram

SENASTE NYTT!