LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Nicole Kidman

Nicole Kidman är en australisk skådespelerska och producent som har blivit en av Hollywoods mest framstående och hyllade stjärnor. Hon föddes 1967 i Honolulu, Hawaii, men växte upp i Australien.Kidman har en imponerande karriär med en mångfald av roller i filmer och tv-serier. Hon har visat sin mångsidighet som skådespelare genom att utforska olika genrer och karaktärer. Hon har spelat allt från dramatiska roller i filmer som "Moulin Rouge!" (2001) och "The Hours" (2002) till skräckfilm i "The Others" (2001) och action i "Batman Forever" (1995). Kidman har mottagit flera utmärkelser för sitt arbete, inklusive en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll för sin prestation i filmen "The Hours". Hon har också varit engagerad som producent i flera av sina projekt, vilket visar hennes mångsidighet och engagemang för filmbranschen. Utöver sin framgångsrika karriär har Kidman också varit känd för sitt offentliga privatliv. Hon har varit gift med skådespelaren Tom Cruise och har två barn med honom. Efter skilsmässan har hon gift om sig med sångaren och låtskrivaren Keith Urban och de har också två barn tillsammans. Läs allt om henne här!
 ...Läs mer
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons