TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Så ser Nicole Kidman och Tom Cruise dotter ut idag

26 sep, 2020 
Nicole Kidman, Tom Cruise och Isabella Kidman Cruise
Nicole Kidman och Tom Cruise har två barn tillsammans.
Nu har dottern vuxit upp – så ser hon ut idag!
Annons
Så ser Bella Kidman Cruise ut idagBrand logo
Så ser Bella Kidman Cruise ut idag

Nicole Kidman, 53, och Tom Cruise, 58, är två av världens mest framgångsrika skådespelare. De var gifta mellan åren 1990-2001. Nicole var väldigt ung, bara 22 år, när de gifte sig och nu i efterhand har hon beskrivit äktenskapet som ett skydd mot sexuella trakasserier.

– Jag gifte mig av kärlek, men att gifta mig med en extremt mäktig man skyddade mig från att bli sexuellt trakasserad. Jag jobbade, men jag var fortfarande väldigt mycket i en kokong. Så när jag kom ut ur det vid 32, 33 så var det nästan som att jag tvingades att växa upp, berättar hon för New Yorks Magazine The Cut.

Ex-paret försökte under sina 11 år tillsammans skaffa egna barn, men de drabbades av två tuffa missfall och valde istället att adoptera barnen Isabella “Bella” Kidman Cruise, 27, och Connor Kidman Cruise, 25.

Nicole har ingen kontakt med de äldsta barnen

Nicole lever nu det ljuva familjelivet tillsammans med countrystjärnan Keith Urban och de gemensamma barnen Sunday, 12, och Faith, 9. Men de senaste 19 åren har hon inte tillåtits ha någon kontakt alls med de äldsta barnen, som gått i sin pappas fotspår och är scientologer.

Annons

Den tidigare familjevännen Sam Domingo avslöjade för lite mer än ett år sedan att Tom med hjälp av scientologikyrkan manipulerade barnen att bryta kontakten med sin mamma, detta då det går emot deras tro att ha kontakt med medlemmar som hoppat av kyrkan.

– Tom tog beslutet att bryta all kontakt med Nicole och även få sina barn att göra det, berättade Sam Domingo då.

Scientologikyrkan är emot skilsmässor och eftersom Tom har en så pass stark tro till den, så har det även påverkat hans relation till dottern Suri Cruise, 14, som han fick tillsammans med Katie Holmes, 41. Skilsmässan 2012 var på Katies initiativ och hon och dottern Suri gick snabbt ur Scientologikyrkan. Det är nu kyrkan och dess tro som förbjuder honom från att träffa dottern Suri och enligt uppgifter har de inte träffats sedan 2014.

”Han är förbjuden att ha någon slags kontakt med sin egen dotter och om han vill ha en relation med henne igen måste hon gå med i Scientologikyrkan”, skrev Union Journalism då.

Annons

Bellas nya utseendeförvandling

Nicole och Toms gemensamma dotter Bella har nu vuxit upp och blivit 27 år gammal. Under de 19 åren som Bella och hennes bror Connor undvikit kontakt med deras mamma, har Nicole varit fåordig om deras relation. Men hon har hintat om att hon alltid vill sina barns bästa.

– De är vuxna människor och får ta sina egna beslut. De har valt att bli scientologer och som deras mamma är det mitt uppdrag att älska dem, sa hon till Australiska Who.

Nu har Bella gjort en ny utseendeförändring som får hennes följare att häpna. Hon har lagt upp en bild på sin Instagram där hon har färgat håret blått. Så här ser hon ut idag!

Isabella "Bella" Kidman Cruise
Isabella Kidman Cruise har färgat håret blått. FOTO: Instagram

FOTO: Rights Managed, James Gourley/REX

Annons