LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Nicole Kidmans kollaps efter hälsokrisen: ”Är bara skinn och ben”

26 mar, 2024 
Erika Svensson
Hur mår Nicole Kidman egentligen?
Den frågan har fans ställt sig i flera månader, men oron för stjärnans välmående blir nu värre efter en plötslig kollaps.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem av Martin och Fanny Melin har hånglat med en kändis?Brand logo
Vem av Martin och Fanny Melin har hånglat med en kändis?

Nicole Kidman, 56, är en av de flitigaste arbetarna i filmvärlden. De senaste två åren har hon klämt ur sig så mycket som fem tv-serier och tre filmer och några pla-ner på att sakta ner finns inte heller.

Just nu är hon mitt uppe i arbetet med kommande filmen Babygirl i New York. Men stressen verkar ha tagit ut sin rätt på stjärnan som under en inspelningsdag kunde ses falla ihop på gatan mitt framför filmteamets ögon!

Oron kring Nicole Kidman: ”Vill veta vad som är fel”

Det är inte första gången de senaste månaderna som Nicoles hälsa är under lupp. Många sociala medier-följare chockades i december när hon visade upp sin tunna kropp.

Annons

– Bara skinn och ben är inte en bra look, skrev en person.

Källor i skådisens närhet bekräftar att Nicole mycket riktigt har gått ner mycket i vikt på sistone, vilket tros vara ett resultat av det stressiga arbetsschemat.

– Hon ser väldigt mager ut. Det viskas om hur benig hon har blivit, säger en uppgiftslämnare i tidningen InTouch och tillägger:

– Nicole har i hemlighet haft det väldigt kämpigt. Alla vill veta vad som är fel med henne, även de närmast henne är oroliga. Sanningen är att Nicole är överarbetad och det har tagit ut sin rätt.

Nicole Kidman 2023.FOTO: NINA WESTERVELT

Källan om Kidmans hälsotillstånd: ”Kroppen är svagaren än någonsin”

En annan insider har tidigare sagt till tidningen NW att Nicole äter för dåligt när hon är inne i en hektisk jobbperiod:

Annons

– Nicole är konstant på resande fot och överöser sig själv med jobb och hennes aptit är som bortblåst. Hon har alltid varit mager, men på sistone har det kommit till en punkt där hon ser helt sjuk ut. Hennes ben är sköra och man behöver bara titta på henne för att se att hennes kropp är svagare än någonsin.

FOTO: TT

Annons