LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Stjärnorna som blivit övergivna av sina barn – därför bröt de kontakten

10 nov, 2023 
Elin Slättberg
Erika Svensson
Stjärnorna som blivit övergivna av sina barn – därför bröt de kontakten
Släkten är värst – ibland i alla fall.
Dessa superstjärnor, artister och skådespelare har av olika anledningar förlorat kontakten med sina egna barn.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oscar Magnussons avslöjande om hustrun Sara – därför vill hon inte synasBrand logo
Oscar Magnussons avslöjande om hustrun Sara – därför vill hon inte synas

Missbrukade under döttrarnas uppväxt

Happy och Félice Jankell,

Skådespelarna och systrarna Happy, 29, och Félice Jankell, 31, är döttrar till journalisten Annika Jankell, 61, och skådespelaren Thorsten Flinck, 62. Under deras uppväxt var pappa Thorsten Flinck frånvarande och de växte upp utan honom.

Annons

I dag har äldsta dottern Félice ingen relation med sin pappa.

– Mamma var ensamstående med mig och min syster, och pappa mådde inte så bra när jag växte upp. Han var missbrukare, säger hon i tv-programmet Bianca med Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Pappa har Happy kontakt med, men jag har inte så bra kontakt. Jag har inte pratat med min pappa på, det här låter hemskt, men elva år.

Hela familjen.

Övergav sin bebis

Anthony Hopkins och dottern.

Oscarsbelönade Anthony Hopkins, 85, var inte direkt glad över att bli pappa. Han övergav dottern Abigail, 55, när hon fortfarande var i blöjan och därefter har de bara träffats några få gånger.

Annons

– Jag träffade honom som mest en gång per år. Det är sorgligt men jag måste gå vidare med mitt liv, sa Abigail till The Telegraph 2006.

Anthony Hopkins.

Skäms över mammas nakenbilder

Britney Spears och sönerna.

Nyskilda Britney Spears, 41, är högaktuell med sin självbiografi The Woman in me, som hon har dedikerat till sönerna Sean, 18, och Jayden, 17 – trots att hon inte träffat dem på nästan två år! Enligt pappan Kevin Federline, som nyligen flyttade till Hawaii med pojkarna, skäms de över att mamma så frikostigt delar nakenbilder på Instagram.

Annons

– Pojkarna har valt att inte träffa henne som det är nu. Det har gått ett par månader sedan de sist sågs och de tog beslutet att inte gå på hennes bröllop. Det är tufft. Jag kan inte föreställa mig hur det då också är att vara tonåring och behöva gå till skolan, sa Kevin till Daily Mail i våras.

En källa säger dock till sajten Page Six att pojkarna har börjat sms:a med mamma igen, men de träffas fortfarande inte.

Britney Spears på en utav sina vågade bilder.

Rymde till langare

2015 meddelade skådisen Rosie O’Donnell, 61, att hennes adoptivdotter Chelsea, i dag 26, var försvunnen. Senare hittades den då 17-åriga flickan hemma hos en heroin-langare. Två år senare gifte sig Chelsea med en 31-åring och sa senare till Daily Mail att hennes kända mamma kallat henne skällsord under hela uppväxten. Rosie förnekade anklagelserna och berättade att hon inte längre hade någon kontakt med dottern.

Annons
Rosie O’Donnell.

– Min dotter är mentalt sjuk. Hon har åkt in och ut på olika sjukhus under hela sitt liv. Hon föddes beroende av heroin och har haft det tufft, sa hon till Daily Mail.

Mamma och dotter har fortfarande ingen kontakt.

Fast i sekten

Tom Cruise med barnen.

I och med skilsmässan från Tom Cruise 2001 lämnade Nicole Kidman, 56, allt som hade med scientologi-kyrkan att göra. Detsamma kunde man inte säga om hennes och Toms adopterade barn Isabella, 30, och Connor, 28, som enligt källor indoktrinerats in i kyrkans innersta krets med sin pappa. Det innebär också att de uppmanats att klippa alla band med sin mamma, eftersom medlemmar inte tillåts ha någon kontakt med avhoppare.

Annons

– Efter skilsmässan isolerades Isabella och Connor från de andra barnen och tvingades till läger-liknande förhållanden där de lärde sig att hata Nicole, säger den forna scientologen Sam Domingo i Los Angeles magazine.

Nicole var enligt uppgift inte ens bjuden på sonens bröllop!

Nicole Kidman.

Valde kyrkan före dottern

Likt exfrun Nicole Kidman har också Tom Cruise, 61, förlorat kontakten med sitt barn i och med sitt engagemang för scientologin. Hustru nummer tre, Katie Holmes, såg till att varken hon eller dottern Suri, 17, skulle ha någonting med kyrkan att göra efter skilsmässan, och Tom tvingades välja mellan dottern och sin tro. Han valde det senare och har idag inte träffat Suri på över tio år!

Annons

– Han verkar inte intresserad av att vara en del av Suris liv, har en källa sagt i tidningen National Enquirer.

Katie Holmes och dottern Suri.

Raggade på sitt eget barn

Love story-skådisen Ryan O’Neal, 82, kommer nog aldrig vinna utmärkelsen ”årets pappa”. Hans dotter Tatum, 59, blev den yngsta någonsin att vinna en Oscar för sin roll i Paper moon mot just pappa 1973. Men deras privata relation var inte lika framgångsrik. I självbiografin A paper life avslöjade Tatum att Ryan varit våldsam mot henne under uppväxten, att han legat med hennes barndomsbästis Goldie Hawn och att hon som barn blev sexuellt utnyttjad av hans vän. 2009 kallade Ryan dottern för en ”bitch” och sa att det hade gått så lång tid sedan de träffades att han av misstag raggade på henne när de senast sågs – han hade helt enkelt inte känt igen sin egen dotter!

Annons

Ryan och Tatum försökte lappa ihop sin sargade relation i realityserien Ryan and Tatum: The O'Neals, men det gjorde bara saken värre.

– Jag har gett upp, han kommer aldrig förlåta mig för det jag skrev i boken. Jag hoppas han kommer låta oss komma varandra nära någon gång igen. Det krossar mitt hjärta, sa Tatum 2018.

Ryan O’Neal och dottern Tatum.

Vägrade komma på mammas bröllop

Skilsmässan mellan countryikonen Billy Ray Cyrus, 62, och Tish Cyrus, 56, har skapat en stor spricka i deras kända familj. Kort efter uppbrottet förlovade sig Billy Ray med 28 år yngre sångerskan Firerose, 34, något som inte gillas av hans dotter Miley Cyrus, 30.

Annons
Miley Cyrus och hennes föräldrar.

– Miley kunde inte acceptera vissa saker hennes pappa har gjort. Det har eskalerat och de har inte någon kontakt för tillfället, har en insider tidigare berättat för The Sun.

Barnen har delats upp i två läger där vissa är på pappas sida och andra är på mammas – Noah och Braison kom inte ens på Tish bröllop i somras!

– Familjen är helt splittrad och det är en väldigt sorglig situation, säger en annan källa till The Sun.

Kallar dottern för f*tta

Danniella Westbrook.

Det är ingen nyhet att Eastenders-stjärnan Danniella Westbrook, 50, länge lidit av svåra drogproblem, som även förstört delar av hennes ansikte. Hon har tagit sig i kragen och blivit fri från drogerna och åter byggt upp en fin relation med 22-åriga dottern Jodie, som växte upp med sin pappa i USA i och med mammas missbruk. Men förra månaden meddelade Danniella dock att dottern åter gett henne kalla handen.

Annons

– Jag saknar min dotter av hela mitt hjärta. En månad efter att jag fixade en vacker födelsedagsfest åt henne blev jag återigen utan förklaring utfryst ur hennes liv. Hennes agerande krossar mitt hjärta, skriver tv-profilen på Instagram.

Senare postade hon en mer bitter uppdatering av en bild på Marilyn Monroe som tittar ut genom ett fönster med texten:

– När någon fryser ut mig och förväntar sig att jag ska bry mig, följt av texten:

– Hej då fitta!

Dottern Jodie.

Accepterar inte att dottern är gay

Actionstjärnan Jackie Chan.

Actionstjärnan Jackie Chan, 69, må vara god för flera miljarder kronor, men de slantarna får inte dottern Etta Ng Chok Lam, 23, se röken av. Etta kom till under Chans affär med skönhetsmodellen Elaine Ng medan skådisen var gift med Joan Lin. Etta berättade i en Youtube-video 2018 att hon och hennes flickvän var hemlösa och tvingades sova under en bro eftersom deras föräldrar inte accepterade deras sexuella läggning! Hon har ingen kontakt alls med sin biologiska pappa.

Annons

– Jag skulle inte kalla Jackie Chan min pappa. Jag skulle säga: ”Oh, Jackie Chan, en skådis”, har hon sagt till Express.

Etta Ng Chok Lam och flickvännen.

Inte pratat på över 15 år

Pierce Brosnan och Christopher.

Tragedier har det varit gott om i 70-årige Pierce Brosnans liv. Efter att han 1980 gifte sig med Cassandra Harris adopterade han hennes barn Christopher, 50, och Charlotte. 1991 gick Cassandra tragiskt bort i livmoderhalscancer och 2013 var det Charlottes tur att gå samma mörka öde till mötes. För sonen Christopher har det också gått utför och hans liv har kantats av kokainmissbruk. 1997 dömdes han till tre månaders fängelse för rattfylla och pappa Pierce har inte pratat med sonen på över 15 år.

Annons

– Christopher är fortfarande väldigt vilsen. Han vet hur han ska ta sig ur det men han vill inte, sa Bond-stjärnan till Playboy 2005.

Christopher.

FOTO: TT/Instagram

Annons