Artikeln innehåller reklamlänkar

Tom Cruise stoppar barnen ha kontakt med Nicole Kidman

Nicole Kidmans barn med Tom Cruise

Tom Cruise och scientologledarna har lärt adoptivbarnen att deras mamma bara är en ”köttkropp”. Därför har varken Isabella eller Connor någon kontakt med Nicole Kidman.

Hollywoodstjärnorna Tom Cruise, 57, och Nicole Kidman , 52, var gifta i elva år och adopterade under äktenskapet barnen Isabella, 26, och Connor, 24. Men skådisparet skilde sig 2001, mycket på grund av att scientologikyrkan inte gillade Nicole. Därefter bodde bägge barnen hos sin far och hade knappt någon kontakt med sin mamma. Och nu berättar den avhoppade scientologen Sam Domingo, 51, i en intervju med Radar Online om hur Tom med sektens hjälp manipulerade sina barn till att helt bryta kontakten med deras mamma:

– Tom tog beslutet att bryta all kontakt med Nicole och även få sina barn att göra det.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Själv var Sam med i kyrkan under 22 års tid. Hon var tidigare gift sig med den berömde operasångaren Placido Domingos son Placido Domingo Jr, 53. Genom äktenskapet fick hon möjlighet att umgås med ledarna för Scientologikyrkan och de mest inflytelserika sektmedlemmarna. Tom var en av dessa.

– Jag satte mina döttrar i Scientologskola i Los Angeles eftersom jag ville att de skulle få en bra utbildning, och de ville själva gå där. Tom Cruise barn, å andra sidan, fick aldrig något val, varken vad gäller vilken skola de skulle gå i eller vad gäller att bryta kontakten med sin mamma. Och det är fel, förklarar Sam.

Hon säger att skådisen alltid gick runt på kyrkans område med näsan i vädret, väl medveten om att han var lite högre i rang och bättre än alla andra:

– Tom Cruise har en väldigt narcissistisk personlighet vilket passar kulten perfekt. Jag tycker väldigt synd om hans familj, för de är fina människor, men varje gång jag såg honom betedde han sig som, och utstrålade att han var en VIP-person inom kyrkan.

Tack vare Toms höga status inom Scientologikyrkan hjälpte också sekten honom på alla tänkbara sätt med att hjärntvätta de två barnen. Sekten såg även barnens morfar, psykiatrikern Anthony Kidman som avled 2014, som ett så kallat ”subversivt element”. Därför intalades de att inte under några omständigheter träffa honom heller under de sista 12 åren av hans liv.

– De där ungarna har inte fått göra ett enda eget val under sin uppväxt. De har bra använts som en språngbräda för att försöka bevisa att sektens sjuka världsbild är sann.

Barnen ska aldrig träffa sin mamma, utan bli superscientologer istället

Och faktum är att Isabella för en tid sedan marknadsfördes i en scientolog-video som en av sektens nya ledare. I videon säger Isabella bland annat, med robotlik röst, hur ”fantastisk” och “fenomenal” hennes träning och undervisning i scientologin har varit.

Sonen Connor försökte länge slå sig fram som dj, festade hårt och levde lite vind för våg. Men i höstas rapporterade Radar Online att det var slut på det. Scientologerna satte då, med hans fars godkännande, tvärstopp för hans utsvävningar. De straffade Connor hårt för att han begått handlingar som är brott mot kyrkans regler och inackorderade honom på The Sandcastle, ett scientologägt hotell som ligger granne med sektens internationella högkvarter i Clearwater, Florida. Istället för sprit och knark fick han fruktjuicer och vitaminer. Han övervakades även av säkerhetsvakter dygnet runt för att sekten ville kontrollera varje steg han tog.

– Kyrkans masterplan är att göra Toms son till en perfekt scientolog, sa en annan avhoppare till sajten och fortsatte:

– Vad de framförallt vill stoppa honom från är att umgås med vanliga människor och tro att han kan göra vad han känner för.

Vad gäller barnens kontakt med sin mamma, så säger Sam att hon tror att de tragiskt nog aldrig någonsin kommer att få träffa henne igen:

– De har fått veta att de inte kommer att kunna rädda henne genom frälsning i detta livet, men att hon som tur är kommer att dö en vacker dag, och att de kan rädda henne i hennes nästa liv. Det är till 100 procent Scientologins syn på saken.

Sam förklarar:

– När allt kommer omkring, i barnens ögon är Nicole bara vad scientologerna kallar en ”köttkropp”. De ska alltså inte se henne som deras mamma mentalt, utan lära sig att hon är en dålig person de ska passa sig för.

Foto: TT

SENASTE NYTT!