Nicole Kidman stoppas – orden om Tom Cruise beslut

Nicole Kidman och Tom Cruise var gifta i 11 år och har två barn tillsammans.
Men relationen med exmaken är inte den bästa och efter att Nicole inte dykt upp på sin dotters bröllop höjdes många frågande ögonbryn.

Hollywood är en värld för sig. Här lever världens kändiselit bakom kamerorna pågår en hel del. Kärlek, bråk och vänskap är en del av vardagen för de skådespelare som har lyckats ta sig hela vägen upp till toppen.

Men alla kan inte komma överens. En av de skådespelare som det ofta stormas kring är Tom Cruise som enligt flera amerikanska medier ska ha en del ouppklarade bråk med sina kollegor.

Tom Cruise, 57, var tidigare gift med Katie Holmes, 41, som han har dottern Suri Cruise, 14, tillsammans med. Men innan det skandalomsusade äktenskapet var Tom Cruise gift med en annan världskänd skådespelerska. Nämligen Nicole Kidman, 52. I 11 var paret äkta makar innan de gick skilda vägar.

Kom inte på dotterns bröllop

Trots ett långt förhållande har Nicole tidigare sagt att hon inte direkt var nöjd med äktenskap. Nicole var bara 23 år gammal då hon sa ja till den fem år äldre Tom Cruise.

– Jag var så ung när jag gifte mig. Jag tittar tillbaka på det nu och tänker bara “va?!”, har Nicole sagt i en intervju med Daily Mail.

Under förhållandet adopterade paret barnen Isabella och Connor Cruise, nu 23 och 25 år gamla. Precis som sin pappa tillhör barnen Scientologkyrkan, något Nicole inte gör. Trots att hon i intervjuer berättat om att hon respekterar sina barns religion har Nicole inte synts vid deras sida på flera år.

Även om barnen själva i intervjuer sagt att relationen med deras mamma är “stabil”, menar flera källor att Scientologkyrkan hållit barn och mamma i sär då man menar att hon har dåligt inflytande. Att Nicole sedan inte dök upp på sin dotters bröllop 2015 stillade inte ryktena.

Skilsmässan kom som en chock

Men trots att Nicole inte var helt nöjd med förhållandet menar hon på att skilsmässan kom som en chock.

– Det tog väldigt lång tid att läka. Det var en chock för mitt system, har Nicole sagt om att bli lämnad.

Hur relationen mellan de forna makarna är idag har Nicole Kidman inte sagt mycket om. Men med tanke på att Tom Cruise krossade hennes hjärta är det inte konstigt om det är lite frostig stämning.

 

SENASTE NYTT!