Ilskan mot Nicole Kidman efter nya bilderna – bryter mot reglerna

Nicole Kidman, Keith Urban och döttrarna Faith och Sunday

Nya bilder på Nicole Kidman, maken Keith Urban och döttrarna Sunday och Faith skapar ilska.
De avslöjande bilderna har fått fansen att reagera starkt mot stjärnan.
”Det här är SÅ fel!”, skriver en person.

Nicole Kidman, 53, och maken Keith Urban, 52, är ett omtyckt par som för det mesta håller låg profil. Skådespelerskan och countrystjärnan har varit gifta sedan 2006 och har döttrarna Sunday, 12, och Faith, 9, tillsammans.

Men nya bilder på familjen har fått folket att reagera starkt mot stjärnorna och de anklagas nu för att få specialbehandling tack vare att de är kända. För uppenbarligen bevisar bilderna att Nicole och familjen gör sig skyldiga till regelbrott.

Familjen Kidman-Urban bor vanligtvis i USA, men under måndagen flög de till Sydney, Australien, i ett privatjet. Landet har den senaste tiden drabbats hårt av en andra våg av nya coronafall och reglerna är benhårda – alla som reser in måste sitta i karantän på hotell i två veckor. Men bilder på den kända familjen visar att de bara timmar efter att ha landat i Australien redan befann sig på sin lyxiga egendom i Southern Higlands.

”Orättvist och fel”

Enligt Daily Mail har Nicole Kidman och Keith Urban fått tillstånd från staten att sitta i hemmakarantän istället för att vistas på hotell. Och just det faktumet har fått folket att se rött. Framför allt då Nicole och Keith inte är de första kändisarna som särbehandlats.

”Det här är SÅ fel! Först Dannii Minogue och nu de här två. Fullständigt orättvist och fel!”, skriver en person i sociala medier.

”Två olika sidor av lagen: en för de rika och mäktiga, och en för vanliga människor”, konstaterar en annan.

En tredje person tycker att specialbehandlingen av Nicole Kidman och hennes familj synliggör varför människor bryter mot restriktionerna och reglerna som satts upp för att stävja coronautvecklingen i landet.

Så är coronareglerna i Australien

”Om vi alla måste göra det och ingen får undantag då måste ALLA göra det. Och de undrar varför folk börjar bryta mot reglerna”.

Reglerna som råder i Australien just nu är att alla personer som kommer till landet måste sitta i karantän på hotell, bortsett från om det inte finns starka medicinska skäl eller andra hälsogrunder.

Nicole Kidman och familjen ska ha genomgått en hälsokontroll på flygplatsen innan de reste vidare till sin egendom i Southern Highlands.

FOTO: TT