LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

ida hallquist/ Idol-Ida

Ida Hallquist, som redan blivit Idol-Ida med svenska folket, är född år 1994 den 22 augusti. Hon är uppväxt i Kil i Värmland. Numera bor hon i Bromma i Stockholm tillsammans med sina två döttrar Lotta och Stella, som hon har med exet Håkan. Ida har tidigare varit med i humorserien ”Ack Värmland” på TV4 tillsammans med Mia Skäringer, i serien spelade hon rollen som Fanny. År 2018 var Ida med och tävlade i ”Så ska det låta” på SVT tillsammans med Sussie Eriksson och Emanuel Norrby. För Ida har musikkarriären redan startat då hon släppt låtar tidigare. Ida Hallquist är en av de många begåvade och talangfulla deltagare som söker till Idol 2022 i hopp om att stå final som vinnare och bli nästa stora stjärna. På sin audition valde Idol-Ida att sjunga Daniela Rathanas hitlåt ”Kyss!” och givetvis fick hon guldbiljett av Idoljuryn som består av Kishti Tomita , Alexander Kronlund, Katia Mosallyoch Anders Bagge.
 ...Läs mer
Annons
Annons
Annons
Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons
Annons