idol 2022

Okända sprickan i Idol-gänget – Idas oväntade ord om Luka: ”Olika”

Idol.

Ida Hallquist och Luka Nemorin tävlar båda i Idol 2022.
Nu berättar deltagarna om upptäckten i relationen som gör att de inte kommit varandra lika nära som vissa av de andra i gänget.
– Det är väl inte han jag kommer hänga med mest efter det här, säger Ida till Hänt.
Idas oväntade ord om Luka – upptäckten i relationen: ”Olika”
0:26

Efter reklamen: Idas oväntade ord om Luka – upptäckten i relationen: ”Olika”

(0:26)

Slå på ljud

Ida Hallquist, 28, och Luka Nemorin, 21, är båda deltagare i Idol 2022. Vi har nu kommit ett par veckor in i säsongen och relationerna mellan deltagarna har allt mer börjat ta form. Ida har tidigare berättat om hur nära hon kommit Albin Tingwall, 19.

Luka avslöjar sprickan i Idol-gänget – drar sig undan gruppen

Idol-gänget tävlar inte bara i samma tävling utan då de alla bor på samma hotell umgås det flitigt dagarna i ända. Luka däremot har valt att hålla sig något utanför Idol-bubblan, i en intervju med Hänt förklarar han att han hänger mycket på sitt rum och att han inte känner sig ha helt samma intressen som de andra.

– Det är inte så att vi gillar olika utan handlar mer om att de är lite estetare de flesta och gillar musikal och sånt där. De är mer inne i det och jag är ingen musikalmänniska och estet så. Jag gillar att vara mycket för mig själv också.

Innebär det att du drar dig undan från gruppen?

– Ja precis, jag gillar att hålla fokus på det jag behöver hålla fokus på.

Sanningen om Ida och Lukas relation: ”Ganska olika”

Både Luka och Ida kommer från Värmland men någon koppling till varandra sedan tidigare har de inte. Faktum är att när Hänt frågar Ida om relationen till Luka berättar hon att han är en av de som hon umgås minst med.

Känner ni någon samhörighet, har ni blivit extra bra vänner eller så?

– Nej, vi är ganska olika. Vi alla är ju ett gäng men jag och Luka, vi är nog ganska olika som personer. Så det är väl inte han jag kommer hänga med mest efter det här, säger Ida och fortsätter:

– Jag är väldigt wohooo och han är lite mer cool.

Under förra fredagen fick Ida en fråga i direktsändningen av programmet där hon skulle besvara vilka idoler hon helst och helst inte skulle velat ha som barnvakter åt sina barn. Detta varpå Luka kom att bli den som Ida valde bort.

– Velat, ja men Albin och Julien har varit mycket med mina barn och de sköter det galant. Den som har träffat mina barn minst kanske skulle vara Luka. Han är säkert kanon men vi släpper den. Jag vill att alla ska vara barnvakt, sa Ida i programmet innan hon la till:

– Luka är säkert en jättebra barnvakt.

Lukas svar efter Idas diss i direktsändningen: ”Förståligt”

Kommentaren i direktsändningen är inget som berört Luka, han förstår nämligen exakt vad Ida menar.

– Hon förklarade ju det som att jag inte har varit så mycket med hennes barn och jag har inte varit det. Så det är förståligt, säger han till Hänt.

Dessutom håller Luka med Ida om att de två inte är de två som kommit varandra närmast.

– Hon är lite äldre än mig och samtidigt har vi lite olika intressen så det är inga konstigheter. Det är nog rätt många här som har liknande intressen och jag är nog lite utanför den delen men det spelar ingen roll. Vi umgås alla ändå.

FOTO: TT/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN