Sanningen om Albins och Idas relation – privata träffarna utanför Idol

Ida Hallquist och Albin Tingwall i Idol 2022

Ida Hallquist och Albin Tingwall tävlar båda i Idol 2022.
Nu avslöjar Albin hur relationen till Ida egentligen ser ut – samt om det finns chans till romans dem emellan.
– Det känns jättebra, säger han till Hänt.
Sanningen om Albin och Idas relation i Idol: ”Det är jag och Ida”
0:44

Efter reklamen: Sanningen om Albin och Idas relation i Idol: ”Det är jag och Ida”

(0:44)

Slå på ljud

Fredagsfinalerna drar nu igång och vi har elva fantastiska idoler som kämpat sig igenom moment efter moment för att ta sig hela vägen hit.

Nu är det dags för idolerna att bosätta sig på hotellet i Stockholm för att sedan fredag efter fredag tävla mot varandra i de livesända fredagsfinalerna tills en av de står som vinnare av Idol 2022.

Men hur har relationerna idolerna emellan utvecklats under den intensiva resan så här långt?

Albins kryptiska svar gällande en romans med Idol-kollegan

Två av deltagarna som tävlar mot varandra är Ida Hallquist, 28, och Albin Tingwall, 19. Men deltagarna är inte bara konkurrenter utan de har även funnit en fin relation till varandra.

När Hänt träffar Albin på pressträffen för programmet berättar han om glädjen över att träffat Ida.

– Vi träffades på slutaudition första gången, hon kom fram till mig och sedan dess har vi blivit supertighta verkligen. Det är jag och Ida. Så det känns jättebra, vi har väldigt bra relation, säger han.

Finns det någon chans till romans eller är det bara vänskap?

– Inte i nuläget, nu är vi bara kompisar och vi trivs så, så det kommer nog bli så.

Är hon din typ om man skulle se på ett kärleksplan?

– Jag har faktiskt inte någonting jag söker, jag känner nog mest av om det finns någonting. Hon är fantastisk så ah, men just nu är vi bara kompisar.

Ida Hallquist avslöjande om privata träffarna med Albin

Även Ida uttrycker sin lycka över att ha just Albin med sig på Idol-resan. För Hänt berättar hon nu dessutom att duon har setts privat under sommaren.

– Vi har verkligen hittat varandra i det här och det är väldigt skönt att ha någon. Nu blir vi en mindre grupp och då knyter man an till många andra fler. Men det är skönt att ha en trygghet som man också har hängt med utanför bubblan nu under sommaren. Vi har kommit att bli väldigt viktiga för varandra. Särskilt i det här, att man känner att man har typ en familjemedlem med sig.

Så ni har umgåtts under sommaren?

– Hela Stockholmsgruppen, men jag och Albin har umgåtts ännu mer, bara vi.

Vad är det då som gör att just Ida och Albin kommit att bli så pass nära? Jo det tror Ida handlar om deras personligheter.

– Jag tror att vi är ganska lika. Vilket också kan göra att det kan vara ganska påfrestande för oss att vara mycket för vi för oss för vi känner väldigt mycket, analyserar mycket och så där. Men det är väl också det som har gjort att vi blivit väldigt nära kompisar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN