Idol-Ida ber om ursäkt efter händelsen i direktsändning: ”Förlåt”

Ida och Kishti

Ida Hallquist tävlade i början av veckan i Idols kvalvecka.
Nu ber hon plötsligt om ursäkt efter händelsen i direktsändningen.
”Jag har lite svårt att känna att jag 100% är värd min plats”, skriver Ida på Instagram.
Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”
0:24

Efter reklamen: Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”

(0:24)

Slå på ljud

Ida Hallquist, 28, tog både svenska folket och Idol-juryn med storm när hon äntrade rummet för att göra sin audition i Stockholm. Innan Ida ens hade sjungit hade hon fångat juryns intresse.

Det blev fyra solklara ja och sedan dess har Ida fortsatt att imponera med sin fantastiska sång och strålande personlighet.

Ida Hallquist förflutna som TV4 mörkar

Hänt har tidigare kunnat berätta att Idol dock inte är det första som Ida gör inom musiken. Vid ett tidigare tillfälle i hennes liv släppte hon nämligen musik.

– Efter Ack Värmland så la pappa ut ett klipp när jag sjöng. Och då hörde Per Lidén, från Da buzz av sig och han har ett skrivbolag hemma i Värmland. Så på den vägen blev det. De gav mig lite låtar och jag tyckte det var superkul, eftersom musiken redan då var drömmen. Så då släppte jag några låtar, som inte alls är jag, men jag 20 år gammal tyckte det va jätteroligt, sa Ida när hon berättade för Hänt om det hela.

År 2018 tävlade Ida dessutom i SVT:s Så ska det låta tillsammans med Sussie Eriksson, 59, och Emanuel Norrby, 34.

Men nu är den stora drömmen att kamma hem Idol. Under måndagen tävlade Ida live i Kungsträdgården då Idols kvalvecka just nu pågår. Framträdandet gick hem hos svenska folket som röstade henne vidare till fredagskvalet. Det visar sig dock nu att Ida inte är lika nöjd över måndagens prestation som man kanske kan tro.

Renaida Brauns pik till Idol- juryn

Se klippet här!

Idas ursäkt till TV4-tittarna efter händelsen i Idol 2022

På Instagram berättar hon nu om händelsen i direktsändningen och ber samtidigt om ursäkt till tittarna.

”Er kärlek och pepp igår, både på plats och på sociala medier, är så fantastiskt fint så jag kan inte ens förklara. Det är HELT sjukt. Och jag blev verkligen lite hög av den kärleken igår. På ett underbart härligt vis. Hoppas ni ser och förstår hur glad ni gör mig med detta.Det var verkligen svag sång från mig igår. Och jag har lite svårt att känna att jag 100% är värd min plats”, skriver Ida och fortsätter:

”Men på fredag ska jag bevisa för er, och framför allt för mig själv, att jag platsar där.Summa summarum: förlåt för ett sämre framträdande, och världens största tack för att ni tror på mig trots det. Jag ÄLSKAR er och är så överväldigad och tacksam över den respons jag får.”

Hänt har sökt Ida för en kommentar.

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN